Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Coupe Schilde

Na alle spanningen op de werkvloer van de afgelopen tijd, was het weer tijd om te ontspannen. En als we ontspannen, doen we het ook direct goed. Met onze blote reet in de sauna.

Eén collega was vorige keer niet mee geweest op ons blote konten avontuur in Schilde en had dus nog een beetje ‘cold feet’. Aangezien wij precies wisten wat ze moest doorstaan, hadden we als welkomstdrank champagne besteld. Even een opwarmertje, zodat de kleertjes als vanzelf in het kastje zouden verdwijnen. Helaas bleken ze daar niet echt scheutig op de vroege morgen wat alcohol betreft en bleef het bij een ‘zjuutje’. Echter, iemand die brutaal is, heeft de halve wereld, dus lieten we dit niet zomaar onbesproken. Met als gevolg dat de champagne ons bij de lunch werd geschonken. Beter laat dan nooit.

Sommigen van ons konden deze dag nog van een heerlijke massage genieten en hadden al gefantaseerd over een mannelijke masseur. Nou, die kregen ze dan ook. Het ging hier echter om een uit zijn bek meurende homofiel. Hoe een droom een nachtmerrie werd. Maar, blijkbaar toch niet voor ons allemaal, want een van de dames vond dat de handen toch akelig dichtbij de poort van plezier kwamen en was al bang spontaan een orgasme te krijgen. Het bleef echter bij een vette kop met haar die werd omgedoopt tot Coupe Schilde.

Even afkoelen in het zwembad dan maar. Tot onze spijt, zwom daar een of ander vies mannetje die blijkbaar de mosseltjes onder water beter wilde bekijken en had hier, om alles zeker goed te kunnen zien, zijn duikbril voor meegenomen. Het is maar goed dat wij onze schelpjes tijdig konden sluiten. Het was daar, dat we unaniem hebben besloten dat vrouwen nog enigszins trots kunnen zijn op hun mosseltjes. Het zijn de mannen met hun te-lang-op-het-droge-gelegen palingen, die zich zouden moeten schamen. Funest voor de ogen om die verschrompelde dingen te moeten aanschouwen. Het zou verboden moeten worden.

Met de boel op slot zwommen we dan maar van het binnenbad naar het buitenbad, maar dat valt nog niet mee. Of je duikt te vroeg en komt dus ook te vroeg terug boven of je probeert als een sierlijke zwaan te zwemmen en komt er iets te laat achter dat je toch moet bukken of duiken om buiten te geraken. Resultaat: twee man hoofdpijn voor de rest van de middag. Ach ja, we moeten toch ook iets te klagen hebben hè.

Het was al met al weer een geslaagde, lacherige en vooral ontspannen dagje uit, ook al kwam niet iedereen helemaal ongeschonden uit de strijd. We hadden inmiddels namelijk een dalmatiër in ons midden. Mooi gevlekt is niet lelijk. En bij een ander zat de schrik er goed in toen er in het stoombad, waar ze dacht alleen te zijn, uit het niets een mannelijk gedaante opdook.

Maar dit alles mocht de pret niet drukken. We konden geen genoeg krijgen van onze dag. Het was zelfs zo erg dat sommigen van ons dan ook een toeristische route naar huis hebben genomen. Want waarom zou je de ‘ring’ nemen als je ook dwars door Antwerpen kunt rijden? Dat is lachuh toch?

Schrijver: wendy77, 8 februari 2007


Geplaatst in de categorie: vrouwen

2.2 met 5 stemmen 774Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)