Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mijn prachtige leven

Hahaha... ik lig in een deuk, bijna de hele tijd dat ik wakker ben.
Behalve als ik honger heb, dan ben ik flink chagrijnig.
Maar als dat probleem opgelost is lach en praat ik weer tot ik geen pap meer kan zeggen. En dan staat er een warm bed voor me klaar en kan ik zo gaan slapen.

Alle mensen die ik tegenkom vallen voor mijn charmes.
Ik lach naar ze en maak op vleiende toon een onverstaanbaar compliment en ik heb ze ingepakt. Vooral de vrouwen, van jong tot oud, dat doet er niet toe.
Zelfs al doe ik niet zo lief, ze blijven maar vriendelijk.
Ik hoef maar een kik te geven of er staat iemand voor me klaar, als het te lang duurt ga ik gewoon schreeuwen en wordt er vriendelijk sorry gezegd.

Het is super lollig, iedereen zó voor je te zien lopen. Mijn bed wordt opgemaakt, mijn kleding keurig gewassen en mijn bad klaargezet. Ik heb mijn leven prima voor elkaar dat moet worden toegegeven. Ik krijg spontaan kusjes en knuffels van iedereen die ik ken. Ik krijg zelfs zomaar cadeaus en massages!

Ik wordt overgoten met liefde, elke dag weer. Ik mag alles zien en horen. Zelfs midden in de nacht staan ze voor me klaar. Toen ik net gearriveerd was kwam de halve wereld naar me kijken. En iedereen vond me ongelooflijk knap en intelligent, terwijl ik niks zinnigs uitvoer als je het goed bekijkt. Maar dat vind ik heel normaal, want ik ben de mooiste man van de aardbol. En daar ben ik dan ook erg trots op, dat is een zelfvertrouwen, dat ik naar iedereen uitstraal. Ik kijk glimlachend naar alle bezigheid om me heen, negen van de tien keer is het speciaal voor mij.

Maar ik mag dat ook. Ik ben tenslotte ook een fantastisch mooi mens en weet van de prins geen kwaad. Ik ben de lieve onschuld zelve.
Ik ben tenslotte ook maar een baby van 4 maand oud....

Schrijver: Jo, 19 februari 2007


Geplaatst in de categorie: humor

4.3 met 7 stemmen 609Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)