Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Moeder wordt verwend

Toen de ergste rommel was opgeruimd nadat de dreumes het dienblad met koffie en beschuitjes boven op de slaperige moeder in bed had laten vallen werd het tijd voor de cadeautjes. “Kijk eens mama, gisteren heb ik samen met papa een cadeautje voor moederdag gekocht,” sprak de kleine vent. “Ach schat, wat lief. Wat zit er in dit pakje?” “Een vibrator, een buttplug en een set tepelklemmen”. Jaja, moederdag: dat is weer ouderwets genieten voor het hele gezin.

Een grote warenhuisketen vond het nodig om ter gelegenheid van moederdag afgelopen woensdag alvast 15 procent korting te geven. Vindt u dat niet raar, moederdagkorting op huishoudspulletjes? Op theedoeken, zodat moeder nóg beter de vaat kan afdrogen? Op dweilen, zodat moeder eindelijk de gang eens streeploos schoonmaakt? Op pannen, zodat moeder haar plicht in de keuken voortaan nóg beter vervult? Op een gezellige pleeborstel? Ik vind het een beledigend idee: mannen worden dus geacht, cadeautjes te kopen waar ze uiteindelijk zelf beter van worden? Dankuwel.

Nog bonter maakt de Kijkshop het natuurlijk. In hun wekelijkse folder wordt wegens moederdag een hele pagina gereserveerd voor erotische speeltjes. Seksspeeltjes voor mama. Ik word een beetje moe van de verhalen die ik steeds hoor over kerels die geile huppelpakjes en andere attributen voor hun vrouw kopen. Dat noemen ze dan een cadeautje. Ja. Voor henzelf dan. Vervolgens wordt moeder-de-vrouw geacht het zijden niemendalletje aan te trekken en zichzelf aan de spijltjes van het echtelijke ledikant vast te gespen. Want pa wil er met volle kracht op los. Rot toch op! Wees dan een kerel, en neem haar mee uit eten. Of beter nog: kook zelf een Godenmaal. Wees lief, wees eerlijk. En vraag of ze je wil verwennen. Maar doe niet net alsof je haar een cadeautje geeft.
Soms schaam ik mij diep voor mijn seksegenoten.

Wat een droefheid. Naar verluidt heeft een machinebankwerker te Vlagtwedde zijn vrouw vandaag een elektrische modelspoortrein cadeau gedaan. Een boekhouder in Schiebroek heeft zijn echtgenote mede namens de kinderen verwend met een klopboormachine. Er werden de afgelopen week 14.617 BeerTenders verkocht, en 2.193 werphengels. Maar het is me toch niet gelukt, een vette grijns te onderdrukken. Waarom? Die loketambtenaar uit Weert, die vind ik eigenlijk wel een topper. Hij schonk zijn vrouw vandaag een jaarabonnement.
Op de Voetbal International.

Schrijver: Driek Oplopers, 13 mei. 2007


Geplaatst in de categorie: moederdag

2,8 met 23 stemmen 4.665Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
sara
Datum:
14 mei. 2007
Email:
sarilis94hotmail.com
de drie die bij de ongeveer 1000 aan de eiland

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)