Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Blonde stoot

Gisteren heb ik op straat per ongeluk hele hordes blondines beledigd. Werkelijk waar, ze keken mij met buitengewoon vuile blikken aan. En nu zult u zich afvragen, waarom. Welnu, waarde lezer, ik heb wél naar ze geknipoogd, maar níet aan hun kont gezeten. “Maar Driek,” zult u zeggen, “dan doe je het toch juist goed?” Neenee, dan hebt u niet goed opgelet. Uit onderzoek blijkt dat blonde mensen meer flirten en dat een verkennende hand op de bil in veel gevallen van harte welkom is!

Wat een geweldig onderzoek is dat. Ik las in het tijdschrift 'La Vie en Rose' dat blonde mensen meer flirten. En dat geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.

Leuk trouwens: voor 92 procent van de Nederlandse bevolking is flirten ‘een spelletje’. Ja, u leest het goed: 92 procent! Volgens mij is dat een score die niet valt te overtreffen. Graag neem ik enige vergelijkingen met u door. Voor slechts een schamele 64 procent van de Nederlanders is pesten ‘een spelletje’; voor de overige 36 procent betreft het een probleem op de werkvloer. En voor niet meer dan 81 procent is voetbal ‘een spelletje’; voor de resterende 19 procent is dat oorlog.

En het onderzoek maakt ook dingen duidelijk waar ik lang van wakker heb gelegen. Wist u dat 20 procent van de mensen flirt ook in de supermarkt? Het zijn vooral vrouwen die zich daar schuldig aan maken. Eindelijk snap ik waarom een paar weken geleden die blonde mevrouw een pak oesters in mijn karretje legde. Dat is gewoon de natuur…

Vandaag heb ik trouwens getracht mijn leven te beteren. Ik zag in het Sarphatipark in mijn geliefde Amsterdam een oogverblindende blonde stoot rondlopen. Ik erop af. Ik zette mijn geile blik op, en sprak: “Hee lekker ding! Kom eens hier?” Toen ze inderdaad even bleef staan, pakte ik haar vol op haar heerlijke mond, en legde beide handen op haar verrukkelijke achterwerk.

Ik heb nu een uurtje op de bank gelegen met een biefstuk op mijn dichtgeslagen oog, en morgen moet ik even naar de opticiën om mijn verfrommelde brilletje weer te laten oplappen. Waarom ging het mis? Ze wás helemaal niet blond. Neemt u maar van mij aan: gewaterstofperoxideerde brunettes zijn levensgevaarlijk!

Schrijver: Driek Oplopers, 27 mei 2007


Geplaatst in de categorie: humor

3.5 met 8 stemmen 605Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)