Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Jelena (deel 2)

Ik kruip langzaam om je zwetend natte lichaam heen, terwijl ik in een heftige vervoering mijn lippen langs de zijkant van je gezicht laat glijden. Je drukt je lichaam tegen het mijne aan en duwt haast met geweld je tong mijn mond binnen. Het vrijen wordt steeds heftiger, en nog steeds speelt die muziek in de woonkamer op de achtergrond verder. Je kreunt vol extase, bent als totaal van de wereld. Jouw natte huid glijdt langs mijn bovenlichaam, een beweging waarmee je laat zien hoe zeer je me bemint. Ik ga er helemaal in op, barst haast uit elkaar van de adrenaline die door m'n bloedvaten dendert. M'n hart klopt als een doorgeslagen locomotief en perst het zweet met liters tegelijk uit m'n zwetende lichaam. Je grijpt me stevig vast en drukt me nog vaster tegen je aan.
Dan val je weer op het laken waarna ik mijn ogen open en in de schemering van het schamele maanlicht dat de slaapkamer binnenvalt je prachtige lichaam onder me zie liggen, bewegend als een slang die zich een weg door woestijnzand baant. Je lichaam... het is overtrokken met streepjes licht, het silhouet in de doorschijnende gordijntjes dat zijn schaduw over ons heen werpt. Je bent als een droom, de manier waarop je geniet en waarop je me laat zien hoeveel dit genot dat ik-alleen je kan geven voor je betekent. Even gaat er een gedachte door me heen: Hoe mooi, hoe fantastisch het is om dit met jou te beleven. Een nacht die ik het liefst nooit ten einde zie komen.
De zweetdruppeltjes hangen als parels, schitterd in het maanlicht, langs de rondingen van je borsten. Je hoofd hangt achterover, je mond is ver open en ademt snel. Het is een waanzinnig sensueel aangezicht. Snakkend naar een hoogtepunt begin je sneller te bewegen en knijpt de huid op mijn schouders haast stuk. Je drukt je weer omhoog, klamt je vast aan mijn lichaam en kermt het uit van passioneel genot. Je adem, je bewegingen... sneller en sneller. Het zweet van onze lichamen druppelt op de lakens, en klinkt als een beginnende regenbui. Steeds meer druppels...
Mijn lichaamcellen borrelen richting kookpunt, een gevoel alsof ik onder stroom sta en als electrisch geladen compleet in jouw liefde opga. Elke aanraking van jou, elke blik van jouw ogen in de mijne, zet me compleet onder hoogspanning. Het is een gevoel dat ik nog nooit eerder zo intens heb ervaren, zo passioneel.
Het kreunen wordt luider, en terwijl je haast schreeuwend hoge tonen uit het achterste van je keel gooit knijpt de huid op je door zweetdruppels overtrokken gezicht zich tesamen. Je verstijft, als ook ik, op het hoogtepunt dat we tegelijkertijd weten te bereiken. Een hoogtepunt, waarbij ik van mijn allerlaatste krachten ontnomen wordt. Je laat me los en ploft met volle kracht en compleet uitgeput onder me op de drijfnatte verwrongen lakens. Uitgeput laat ik me langzaam op je lichaam zakken en zoen zachtjes je voorhoofd.
Ik schuif langzaam van je af en ga naast je liggen. Mijn hart gaat als een schuddende stoommachine tekeer, voelbaar in de trillingen die door mijn hele lichaam galmen.
...

wordt vervolgd

Schrijver: Haico, 17 september 2007


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.0 met 4 stemmen 1.388Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)