Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Jelena (deel 3)

Je vraagt of ik een glaasje wijn lust, waarop ik ja knik en het lampje op het nachtkastje aanklik. Je staat op en pakt mijn witte hemd dat over de stoel hangt, waarna je het aantrekt. Daarna doe jij je haren weer in een staartje, zet de kraag van het hemd omhoog en rolt de mouwen op tot onder je ellebogen. Je verlaat de slaapkamer en momenten later kom je terug met de CD, die de hele tijd op de achtergrond aan het spelen was en twee glazen zoete witte wijn. Je doet de CD in een draagbare radio die op een tafeltje tegenover het bed staat en zet de muziek zachtjes aan.
Ondertussen begint het buiten licht te worden, de maan heeft plaats gemaakt voor een opkomende zon. Een zacht briesje speelt met de gordijntjes en vult de kamer met frisse zomerse lucht. Aangename geuren stromen de kamer binnen: Het is de geur van bloemen- er is waarschijnlijk een leverancier zijn bloemenkar aan het uitladen bij de bloemist die onder jouw woning zijn winkel heeft. Ontspannen geniet ik van dit moment, en snuif de heerlijke lucht in me op terwijl ik languit op mijn rug in het bed lig.
Even later kom je terug in de slaapkamer met een tableau waarop twee lege glazen en een fles witte wijn staan. Je zet het tableau aan jouw kant van het bed op de grond, terwijl ik gefixeerd op je schoonheid naar je kijk. Je ogen zijn prachtige blauwe diamanten glinsterend in het ochtendlicht, je haar goudkleurig in het opkomende zonnetje dat door het slaapkamerraam een haast horizontale schaduw van jou op de muur achter je werpt. Je geeft me een glas...
Terwijl je op de rand van het bed gaat zitten en besluit de wekker uit te zetten, buk ik over jouw helft van het bed om de fles wijn te pakken die naast jouw voeten op de grond staat. Ik kijk opzij en op dat moment kijk ook jij opzij. Een paar seconden lang kijken we elkaar aan, waarin er een glimlach op je gezicht verschijnt. Jouw gezicht dat me aankijkt terwijl je lichaam enkel verpakt is in mijn witte hemd, wat zie je er prachtig uit. Dat hemd is als voor jou bestemd en geeft je een erotische tint. Je rechterhand leunt op de matras en met jouw linker houd je de wekker vast. Ik leg mijn hand op de jouwe en voel weer die warmte, als jouw ziel die met de mijne verbonden is. Ik ben doordrongen van het gevoel een haven bereikt te hebben. Jij bent die haven, gelukkiger als waar ik nu aankomen ben, in deze nacht... gelukkiger kan ik niet worden. Je kijkt me aan met je grote glinsterende blauwe kijkers. Je hand zet de wekker weer op het nachtkastje en grijpt vervolgens de fles wijn die ik net wilde pakken. Je zet hem naast de wekker op het nachtkastje waarna je me vragend aankijkt, alsof je wil zeggen: Pak hem dan??
Je ogen houden me vast, ik voel hoe je blik me doordringt alsof je wil dat ik de woorden uit je ogen lees: kom dichterbij, dichter bij mij. Ik kruip over het bed naar jouw kant, en buig over je benen om bij de wijnfles te kunnen komen. Je laat me geen moment lang uit het oog en hebt zo je eigen ideeën over die wijnfles. Volgens mij vind jij die fles niet zo belangrijk, het gaat jou erom dat ik dichterbij je in de buurt kom. De rol die ik in dit spelletje speel is er één, die ik maar al te graag repeteer.
Ik heb nog steeds jouw hand vast, maar je weet dat snel om te draaien. Je haalt je hand snel onder de mijne vandaan en legt hem er bovenop. Ik probeer die wijnfles te grijpen, maar merk dat je in mijn hand knijpt zodra ik in de buurt van die fles wijn kom. Alsof je wil vragen: Wat is er belangrijker, die wijnfles of de aandacht die ik vraag? Ik kijk opzij: Je glimlacht en laat je gezicht richting de mijne zakken terwijl je langzaam je ogen sluit. We zoenen hartstochtelijk en vallen naast het bed op de grond...

Schrijver: Haico, 19 september 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

2.1 met 7 stemmen 597Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Haico
Datum:
21 september 2007
Er zit een fout in: Als je goed leest tel je in totaal vier glazen die de kamer binnen worden gebracht, terwijl het er twee moeten zijn. Ik zag de fout helaas te laat.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)