Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Interrupted

Ik sta in het midden van het podium vlak naast de danspaal, met adrenaline en zenuwen gierend door mijn lijf tuur ik de grote zaal in, het is er schemerdonker en afgeladen met mensen. Dan knalt er harde rockmuziek met een stevige beat uit de speakers en de lampen flitsen aan…..

Doodstil sta ik in het spotlight, wacht op het juiste moment in de muziek om mijn performence te starten en tel zachtjes voor mezelf,…één, twee…nu! Ik zet me af op het podium en met één hand aan de paal spring ik naar voren, mijn lange zwarte jas wappert achter mij aan. Soepel glijd ik rond de paal en land op mijn zwarte kniehoge met stilettohak gelaarsde benen. De tune gaat over in een langzamer ritme als ik me met een sensuele striptease ontdoe van de lange jas die ik achteloos in een hoek van het podium slinger en kijk een moment brutaal de volle zaal in. Dan gooi ik met een ruk mijn lange haar naar achter en trek me aan mijn armen op aan de paal, zwaai mijn hoog gehakte gelaarsde benen eromheen en laat me voorzichtig met een holle rug achterover ondersteboven hangen. De muziek geeft het ritme aan van de soepele, zwierige draaien die ik aan mijn been om de paal maak, waardoor ik uiteindelijk met één been geklemd, mijn andere lenig richting het publiek kan uitstrekken. Behoedzaam laten mijn handen de paal los en trekken plagend langzaam aan de strikjes die de zijden van de hotpants bij één houden, ze valt als een losse lap uiteen op de grond. Terwijl ik uitdagend in mijn zwarte string en bh aan één been onderste boven aan de paal blijf hangen en mijn handen vrij mijn uitgestoken been strelen, gluur ik tussen mijn loshangende rode krullen door naar het publiek, op zoek naar ogen, een reactie……

en kijk recht in de ogen van mijn dochter die zich tussen mijn dekens probeert te wurmen om nog lekker even tegen me aan te kroelen, goedemorgen mamma mompelt ze, mhhh.. brom ik terug. Waarom is het toch, als ik over iets leuks of zinnelijks droom dit altijd op het moment suprème wordt afgekapt. Maar als ik in één of ander horror verhaal verwikkeld zit, ik all the way moet gaan, waardoor ik in mijn dromen al zeker twintig keer op de meest gruwelijke en bizarre wijze ben vermoord. Zelfs de kunst, die je overigens alleen in je dromen bezit, om weg te vliegen ala Carlson; een klein irritant Zweeds trollerige mannetje met een propellertje op zijn rug daterend uit mijn kindertijd, helpt hier geen moedertje lief aan. Uiteindelijk wordt ik altijd weer uit de lucht geplukt of tijdens mijn wegrennen wat in dromen altijd erg moeizaam lijkt te gaan, getackeld en moet ik lijdzaam de hele marteling uitzitten.

Het zijn zware nachten, waarin ik bezweet en met een bonzend hart wakker word en heel, heel gelukkig ben dat het mijn man is die naast me ligt en alles alleen maar een boze droom is geweest.

Half wakker, half slapend probeer ik nog terug te gaan naar het moment waar mijn zeer aangename droom “bruusk” werd verstoord. Maar na een aantal mislukte pogingen geef ik het geïrriteerd op en tijdens het wakker worden met een kop koffie, besluit ik weemoedig de nuchtere werkelijkheid te aanvaarden.

Schrijver: karin, 31 oktober 2007


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.3 met 20 stemmen 2.569Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)