Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Zeemeermin

Op een aardig nepstrandje langs de Reeuwijkse plassen maakte ik een reusachtige zeemeermin van zand. Achter mij dolden de zwembroekloze honden (ik leed aan plaatsvervangende schaamte gezien sommige geslachtsdelen) als losgeslagen wolven rond enkele flanerende, topless waternimfen.
Dat intieme vlees wiebelde maar heen en weer en op en neer alsof het niets was, alsof ik ermee getrouwd was, alsof het elke dag naast mij in bed lag, over borderline tijden gesproken! Sommige vrouwen keken naar mijn zwarte zwembroek of er al iets van reactie kwam, dat kwam er wel, maar dan dook ik snel onderwater, ik heb me wel eens stiekem afgetrokken zonder dat een van die geile wijven dat in de gaten had, een heerlijk bevrijdend gevoel in Wolkers-stijl.
Bij sommige vrouwen zag je duidelijk de spleet tussen hun schaamlippen, omdat ze hun zwembroekjes strak omhoog trokken als tangaslips of ik zag zwarte schaamharen aan de zijkanten van die kutbroekjes naar buiten puilen. Ik liep vaak heen en weer langs het water om te gluren naar al die hoerige borsten, dik, klein, stevig, hangend, alles vond ik mooi.
Het liefst was ik er bovenop gedoken, maar je houdt jezelf in hé, om niet in het gevang te komen, om schande te voorkomen, alleen in mijn dromen doe ik dat soort zaken ongehinderd door zogenaamde beschaving.
O en dan die verschillende vormen van tepels, ik ben echt een tepelverslaafde, ik kon er niet genoeg van krijgen, die opgezette puntjes in de ronde tepelvlekken, gek werd ik ervan, onderdrukken, geile eikel, onderdrukken die sterke aandrift!
Mijn penis groeide, hoe ik ook met mijn psyche de boel wilde inkrimpen. Op een gegeven moment zat ik met een behoorlijke tent in mijn broek, toen een erotische jongedame me recht in het kruis keek, dat versterkte de boel nog eens en ik dacht dat ik ging spuiten, zo geil werd ik van die krankzinnige situatie, gelukkig liep zij door en kon ik rustig ademhalen, verslapte mijn gezwollen lid en rookte ik een Camel-sigaret.
Er was zelfs een Joegoslavische vrouw, die graag wilde dat ik haar met zonnebrandcrème insmeerde, wat ik braaf wilde doen, als een slappe hond, ze ontdeed zich van haar borstenbedekking en ook haar prachtige borsten mocht ik lekker insmeren. Speels gleed mijn hand zo af en toe over haar bedekte kut. Ze had wel gezien dat ik haar dochter ook begeerde, ze nodigde mij uit voor een sekspel met z'n drieën, maar dat heb ik maar niet gedaan, hoezeer ik er achteraf ook over heb gefantaseerd en heerlijk ben klaargekomen.
Ik had haar mijn adres gegeven, wat mij bang maakte, want haar ex-man was nogal rancuneus en narrow of mind, bovendien vuurwapengevaarlijk, maar dat was ik ook, in fantasie dan. Veel whisky doet wonderen en alles is weer van de baan.
De sportschool heeft mij flinke armen bezorgd en veel zelfvertrouwen, ook heb ik inmiddels de zwarte band karate, tevens is Vin Diesel mijn vriend, dus kom maar op, slappe lullen! Ik boetseerde extra grote borsten ('Spitsbergen in zicht!', scandeerden wij vroeger op het schoolplein), een wit schelpje en een wit veertje als tepels. Het veertje in de rechterborst als stromende, voedzame, magische moedermelk. Een enthousiaste jongen vroeg mij of ik kunstenaar ben, terwijl hij rond mijn kunstwerk zijn ogen goed de kost gaf. Ik zei dat ik meer een dichter ben, kunst bedrijf met woorden, maar kunstenaar is ook mooi. 'Ik vind het heel mooi!', zei hij, 'dat zou ik nooit kunnen.'
'O, jawel', zei ik, 'je begint gewoon met een kasteel!'.
'Maar dat is toch ook moeilijk?'.
'Voor jou niet!'.
Terwijl hij samen met zijn aantrekkelijke moeder wegliep, verscheen er een milde glimlach op zijn jongensgezicht. Mijn zandkunst was inderdaad niet blijvend, wat hij maar sneu vond, maar onze humane wisselwerking had grotere kracht, misschien vormt mijn zeemeermin bij hem wel de aanzet tot meer blijvende kunst, tot nog meer blij maken! Ik kocht een patatje met en een biertje. Daarna weer een sigaret en even gluren naar een buurvrouw, die zich nergens voor geneerde, met haar handdoek haar zwarte kut droogwreef, haar borsten beroerde alsof ze in haar slaapkamer was, mij brutaal aankeek, zo van had je wat zielige voyeur, ga je zeemeermin neuken, flapdrol!

Schrijver: Joanan Rutgers, 20 jun. 2010


Geplaatst in de categorie: erotiek

2,3 met 23 stemmen 3.308Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)