Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Eindtijd B.V.

“Goedemiddag. Met Pieters van de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst. Spreek ik met Eindtijd B.V.?”

“Spreekt u mee. Waarmee kan ik u van dienst zijn?”

“We hebben klachten gekregen van bezoekers aan uw centrum. U vertelt aan iedereen die het maar horen wil dat de wereld in 2012 vergaat. Toch is er redding mogelijk. U heeft nl. aangeboden om iedereen, die minimaal 1000 Euro overmaakt naar uw centrum, op het moment suprême te redden. Royale schenkers worden dan opgehaald door UFO’s van de Galactische Federatie. U zou afspraken met die eh... organisatie hebben gemaakt. Kunt u mij vertellen wat hiervan waar is?”

“Uw informatie is niet helemaal juist, meneer Pieters. Heeft u een ogenblikje? Dan roep ik de leider van het centrum. De zaak ligt wat genuanceerder.”

(stilte)

“Goedemiddag, met Verhoeven van Eindtijd B.V. Er waren klachten?”

“Jazeker, meneer Verhoeven. U beweert dat iedereen in ruil voor 1000 Euro op uw bankrekening door een UFO wordt opgehaald als de wereld in 2012 vergaat. Kunt u dat bevestigen?”

“Eh, meneer Pieters, tja... voor niet-spirituelen is dat misschien een beetje moeilijk uit te leggen, maar eh... inderdaad, daar schuilt een kern van waarheid in, eh....”

“Meneer, kom ter zake, wij willen opheldering hierover!”

“Nou goed dan. Een medium van ons centrum heeft telepathisch contact gelegd met de bewoners van planeet X. Zij hebben ons gewaarschuwd dat het einde van de aardse beschaving nadert. De mensen van goede wil zullen echter worden gered door UFO’s. Er ligt een plan klaar. Dat plan kost geld. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen redden moeten we deze boodschap van redding en hoop verspreiden. Die gift is echter geheel vrijwillig.”

“Maar meneer Verhoeven, u verkoopt gebakken lucht! Die UFO’s en die mooie Galactische Federatie bestaan slechts in uw eh... boekhouding!”

“Dan moet ik u toch corrigeren, meneer Pieters. De transcripties van die doorgevingen liggen ter inzage in onze vitrine! Wat voor bewijzen wilt u nog meer hebben?”

“Maar man, snap het dan toch. Er is sprake van oplichting! Bovendien zijn we te weten gekomen dat u sinds de start van die actie een groot zeiljacht hebt aangeschaft.”

“Oh ja eh... Dat zeiljacht heb ik nodig om te mediteren over wat mij in deze barre tijden te doen staat. Zo doe ik inspiratie op om alles in goede banen te leiden. De tijd dringt, ziet u.”

“Meneer Verhoeven, u bent op dat zeiljacht gesignaleerd met twee secretaresses! Ik vrees dan ook dat u niet in 2012 door een UFO zult worden opgehaald, maar morgen door een arrestantenwagen van de politie!”

“Wel verd....! Ik zal ervoor zorgen dat de Federatie u niet meeneemt als de nood hoog is!”

“Doet u geen moeite. Als uw gechannelde boodschappen waar zijn, hoeft u maar kort te zitten. U hebt dan alle gelegenheid om te mediteren.”

(Stilte, gevolgd door geschreeuw op de achtergrond).

“Goedemiddag, u spreekt met de directiesecretaresse. Meneer Verhoeven is nu niet in staat om uw vragen te beantwoorden. Kan hij u op een later tijdstip terugbellen?”

Toet toet.

Schrijver: Hendrik Klaassens, 11 september 2010


Geplaatst in de categorie: heelal

3.2 met 8 stemmen 472Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
14 september 2010
Het is goed dat je me waarschuwt, Günter, want ik was al bezorgd dat deze onthullingen ook door de galactische vrienden van meneer Verhoeven zouden worden gelezen. Ik laat 's nachts voor alle zekerheid een lampje branden, heb een camera bij de voordeur aangeschaft en houd het luchtruim bij helder weer in de gaten.

Katarina, dank je voor je compliment! Zulke maffe organisaties bestaan er echt.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
13 september 2010
Email:
ag.schulztiscali.nl
Laatste stand van zaken - een uur geleden ontving meneer Verhoeven de volgende, nogal dreigende intergallactische boodschap: #$88h)X^$dsgP $^D=(jQQ3 Hendrik Klaassens? >> +&$ ††† ! Dit bericht baart ook ons zorgen, Hendrik. Blijf dus waakzaam...
Naam:
katarina
Datum:
12 september 2010
das gewoon schaterlachen....

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)