Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Poolstokhoogspringen.

Ik was zij het op veilige afstand van een al quaidakamp ergens in Jemen.
De al quaidamensen waren net na theetijd waar ze altijd aanwezig waren bezig met polsstokhoogspringen. Dat konden ze goed.Ook armpje drukken en driesprongverspringen deden ze uitstekend. Daarna was er de thee. Wat konden die al quaidamensen mooi thee drinken samen met Bennie Laden die ook nog een lief liedje zong voor zijn moeder. Wat een knappe vent die Bennie Laden en wat had die vent een verstand van de kunst van thee drinken. Hij zette thee op ecolyptusbladeren met bruine suiker uit Holland precies twee minuten op het vuur. Hij hield van kamillethee en dat zette hij volgens de traditie. En ze dronken thee met een sprits uit Holland.Pikant detail dat wel!

Na verloop van tijd begon het verspringen afgewisseld met skippybalspringen met skippyballen uit Australië en daarna zongen ze dat George Bush slecht was of zo.
Na verloop van tijd mediteerden ze op de theeblaadjes of die wel goed doorgekookt waren.
En toen gebeurde het !
Uit de hoge lucht bombardeerden de Amerikanen met hun grote vliegtuigen met hun grote vliegtuigneuzen boven Bennie Laden en zijn idioten met kinderboeken over hen. Ja het waren de boeken over Dombo het roze olifantje. Allemaal boeken van Dombo het roze olifantje en zijn lieve avonturen. En toen kwam er wereldvrede.

Schrijver: cornil, 9 januari 2011


Geplaatst in de categorie: rampen

2.0 met 1 stemmen 123Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)