Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mo Slim de kapper

Op een dag maakte Mo Slim de kapper wereldkundig dat zijn handen jeuken om het kapsel van ons aller Geert onder handen te nemen. Hij zei er bij als kapper is het enige wat ik aan Geert absoluut niet uit kan staan dat afschuwelijke kapsel van hem. Over de rest valt te praten, maar dat kapsel daar zou echt wat aan moeten gebeuren. Mo slim voegt eraan toe het is lam dat Geert niet bij mij in de stoel wil plaatsnemen omdat ie 'm ergens knijpt dat ik misschien zijn kop eraf kap.

Heel Nederland heeft het erover, en ons aller Geert reageert als van ouds dat zijn kapsel zijn handelsmerk is en dat daar niet aan te tornen valt.
Mo Slim neemt daar echter geen genoegen mee en richt een partij op kappen met Wilders, deze partij krijgt de nodige stemmen van al die mensen die ook zijn uitgekeken op het kapsel van Wilders.
En zodoende komt Mo Slim in de eerste kamer en dient een motie in die eist dat Geert zijn kapsel eens goed onderhanden genomen wordt.
Na veel soebatten wordt de motie aangenomen, en men neemt een wet die Geert verplicht om plaats te nemen in de kappersstoel van Mo Slim. Geert stribbelt heftig tegen maar uiteindelijk weet men hem toch naar de kapsalon van Mo Slim te dirigeren. Temeer daar iedereen wel eens wil zien hoe dit afloopt.

Heel Nederland wacht in spanning af tot het moment dat Geert de deur uitstapt, kaal als de neten. Hij wordt terstond geïnterviewd en zegt stoer en vastberaden: ik ben wel mijn wilde haren kwijt maar niet mijn streken om dan weer aan het werk te gaan.
Daarna wordt een glimlachende Mo Slim geïnterviewd die zegt: zo het ergste is eraf, nu kunnen we praten over belangrijkere zaken als Geert terugkomt voor de vervolgafspraak.

En sinds die tijd kijkt heel Nederland vol verwachting naar het nieuwe realityprogramma 'kappen met Wilders'.

Schrijver: Boomvader Ruerd, 13 november 2011


Geplaatst in de categorie: humor

3.0 met 1 stemmen 99Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
15 november 2011
Email:
hmessielive.nl
Grappige toespeling op de politiek en de mentaliteit van Geert Wilders. Laten we eens zien wat voor een staartje dit muisje zal hebben...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)