Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

CHINEERLANDS DAGBLAD, 30 APRIL 2012

STAKING OP 1 MEI.

(Van onze leerlingverslaggever)

Duizenden hoogopgeleide mensen gaan morgen 1 Mei in heel Nederland staken tegen de nieuwe kapitalistische plannen van het kabinet Lutte: lichamelijk en geestelijk gehandicapten als goedkope arbeidsklachten bij de Min.

In het Noorden van het land zullen gezonde werklozen zelfs de treinen van Arriba bezetten om een eind te maken aan de heerschappij van goedkope gehandicapten en dure ambtenaren van ProWerk. Het minimumloon heeft geen Roemeense bijstand om het lijf.

Boze Stadjers hopen dat Petel Te Winkel zo snel mogelijk wordt gekozen als burgemeester van Randstad en Ommeland. Alleen een homovader kan Tibet nog bevrijden van de treiterijen van de ziekteverzuimreductiebedrijven.

Vandaag werkte huni bij Kluitvat. Ook bij AfhaalChinees nihu klanten te koop. Tot slot het weer: Vandaag veel morgenlood, decembertempelaturen.

Schrijver: Yong Yong
Inzender: Ganzedijker, 24 mrt. 2012


Geplaatst in de categorie: economie

3,8 met 5 stemmen 266Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
cornil
Datum:
27 mrt. 2012
Email:
cjwterenstrahome.nl
Grappig van het Morgenlood ,het is een warwinkel en leuke algabra. ja hoe zal ik het noemen in Kluitvat? Groningschinees.

Groeten van Cornil
Naam:
Günter Schulz
Datum:
24 mrt. 2012
Email:
ag.schulztiscali.nl
Zeel humolistisch maal ook met een knipogende, klitische noot. Waal kan ik mij vool de klant als abonnee laten legistlelen?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)