Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Kale verlossing

Waarschuwing, dit verhaal bevat geweld. Ik heb er lang over nagedacht of ik dit verhaal zou publiceren. Vanwege dit verhaal ben ik ooit geband van een site. Als de redactie dit verhaal te gewelddadig vind, vraag ik hen om het niet te publiceren. Ik heb liever dat het verhaal niet gepubliceerd wordt dan dat ik geband wordt van deze geweldige site. Wanneer de redactie besluit dit verhaal niet te publiceren heb ik er dus alle begrip voor.De kale was een huurling die zich alleen maar aan de allerrijksten verhuurde. Hij werd over de hele wereld gezocht. Hij was meedogenloos, zonder scrupules en liet zijn slachtoffers graag lijden. Hij genoot daarvan. Men zei weleens dat de duivel zichzelf had kaalgeschoren en zichzelf in een kaki uniform had gehesen.

De kale had een opdracht aangenomen waar hij van genoot. Iemand was zo stom geweest om de kinderen van een miljardair te ontvoeren. Het losgeld was immens hoog. Maar de miljardair gaf dat hoge bedrag liever aan de kale in de wetenschap dat het gespuis opgeruimd zou worden.

De kale zat in een ruimte die verlicht werd door een tl buis. Twee stoelen en een tafel waren het enige meubilair in deze ruimte. Aan de overkant van de tafel zat een jammerende man. De kale keek hem spottend aan. Hij had dat varken gemarteld tot in het oneindige. Totdat de man de verblijfplaats van de ontvoerde kinderen had opgebiecht.

Plotseling ging het mobieltje van de kale over. Zijn medewerkers deelden hem mee dat zij de ontvoerde kinderen hadden bevrijd en het gespuis hadden geëlimineerd. Er kwam een duivelse grijns op het gezicht van de kale. Hij stond op, trok zijn pistool en zette dit aan het hoofd van de jammerend man waarna de kale afdrukte. De kale hield ervan rotzooi op te ruimen. Hij hield van een schoon milieu.

Schrijver: aqua, 18 okt. 2014


Geplaatst in de categorie: misdaad

3,5 met 2 stemmen 81Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
23 okt. 2014
Opgeruimd staat netjes, graag gelezen

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)