Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Bankstel kopen deel 1

Wat een titel, hoor ik denken en dat is ook zo! Ik/ we zitten in een bankstel dip. Nou heb ik mijn best gedaan om te kijken of er een soortgelijk verhaal te lezen valt, da's niet zo en dus zal ik jullie ff vertellen waarom ik in een bankstel dip zit!

Toe aan vervanging ( er heeft een paar keer een zwaarlijvig figuur op ons bankstel gezeten met alle doorzak problemen van dien) gaan we 101 zaken af, om vervolgens toch weer bij de oude vertrouwde zaak terecht te komen.

Omdat reclame maken not done is, vernoem ik de zaak niet, maar wetend dat wij er altijd goed geholpen worden en altijd alles naar wens verloopt, kopen we een bankstel wat ZIT, snap je wat ik bedoel? Het zit meteen, net als een goed passende spijkerbroek, zo eentje waarvan je niet wachten kunt tot ie weer uit de was is! Zo eentje waar je in slapen kunt, maar dit terzijde.

Op het moment dat we de koop sluiten, een aanbetaling doen, wordt de Levertijd bekend, 6 weken. Nou dat is te doen, en dus zet ik ons oude bankstel te koop op internet. Al vrij snel wordt er gereageerd en manlief zegt, verkopen dan! Ja allemaal leuk en aardig maar waar zitten we dan?

Nou JIJ hebt een stoel ( zo'n luie weet je wel) en ik Zit wel op een tuinstoel! Zover hoefden we niet te gaan, zoonlief kwam een zetel brengen en zo zit eventuele visite op eethoekstoelen. Moet kunnen. Maar, die 6 weken, tja dat klopte dus niet helemaal, dus na een aantal malen gebeld te hebben zijn we eventjes langs de winkel gegaan, waarom duurt het zolang!?

Nou, zegt het opperhoofd, de Levertijd is van 6 weken tot 3 maanden!? Wat? Al mijn/ onze vorige aankopen waren er binnen 6 weken, dus dit is absurd! Tja, ze zullen nog eens bellen en beloven me terug te bellen. Dat laatste gebeurd net en ik krijg de verrassing van de dag, half november komt het spul aan! Dat duurt NU nog 6 weken en ik ben perplex en stomverbaasd nog los van het feit dat ik mezelf wel voor mijn kop kan slaan te hebben geluisterd naar mijn eega!

Want nu heb ik dus WEL mijn oude schoenen weggegooid voordat ik nieuwe had! Tja wie zich brandt, moet op de blaren zitten, probleem is, ik kan niet zitten! Wordt vervolgd!

Schrijver: An Terlouw, 23 oktober 2014


Geplaatst in de categorie: maatschappij

3.0 met 1 stemmen 61Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)