Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Dit was het nieuws

Goedenavond lezers (luisteraars)

In Dordrecht heeft mevrouw Jansen van de Bosweg haar bed verschoond na het eerst buiten te luchten te hebben gehangen, haar slaapkamer is daarna gestoft, gezogen en ze heeft meteen de ramen maar even gezeemd. Ze zag er moe, maar gelukkig uit.

In Boskoop hebben Tom en Frans na schooltijd een potje voetbal gespeeld, nadat ze er mee waren begonnen, kwamen er twaalf andere kinderen bij, zodat het een gezonde middag werd. De kinderen zijn moe maar voldaan, op huis afgegaan, ze speelden gelijk, dus waren allemaal winnaars.

In Rotterdam was meneer Fluiter van de Goudse Rijweg in de veronderstelling dat hij zijn sleutel in de goede voordeur stak, dat dit niet zo was, daar kwam hij achter toen de buurvrouw open deed. Foutje meneer Fluiter, die na excuus gemaakt te hebben, snel naar de goede voordeur ging!

In de Metro, rijdend van Rotterdam naar Hoogvliet, waren geen zitplaatsen meer en zo gebeurde het dat Melinda opstond voor meneer Ten Brakel, die zich slecht staande kon houden in het rijtuig, lief van je meid!

Vanaf een flat in Zoetermeer, liet mevrouw Stelling haar stofdoek naar beneden vallen, vanaf de zesde etage, Linda zag het gebeuren en riep naar boven, ik pak hem wel en kom hem eventjes brengen hoor, en zo geschiedde.

Dit was het nieuws voor vandaag, U krijgt nu het weer:
Het wordt zonnig ( in huis) de temperatuur ligt rond de twintig graden (met de verwarming) en iedereen is in een opperbeste stemming.
Ik wens U een fijne avond en graag tot het volgend bulletin.

Schrijver: An Terlouw, 30 november 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 1 stemmen 2.206Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)