Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Februari

De eerste maand van 2015 zit er al weer op, slechts 31 dagen en toch lijkt het alsof het veel langer is. Februari begint als vanzelf koud, vochtig en met een januari-kater want eerlijk is eerlijk, wanneer we ouder worden gaan niet alleen de jaren, maar ook de maanden en straks zelfs de weken met een bloedgang zo hard!

Veel gebeurde er in die eerste maand van het jaar, teveel om op te noemen, maar ach, we hebben het overleefd en zullen dat ongetwijfeld met deze maand ook wel voor elkaar krijgen, gekkigheden daargelaten, idioten met pistolen moeten we niet tegenkomen, natuurlijk want nietsontziende personen vinden het tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld om mensen om te leggen, mensen die ze niet eens kennen, die ze ook nooit zullen kennen, omdat ze aan flarden geschoten worden, uit hun schoenen geblazen worden!

In een simpel eerste weekend van de nieuwe maand worden we via het nieuws al verblijd met het feit dat er maar liefst drie schietpartijen hebben plaatsgevonden! Drie idiote toestanden waarvan ik denk: stel dat je daar tussen loopt met het uitlaten van je hond, stel dat je net naar huis wilt, na een gezellig avondje, nou dat is dan meteen je laatste gezellige avondje, dat is wel zeker!

Niet al te lang stilstaan bij die idioterie; de maand is nog jong. Ik hoop U allen weer te treffen in de maand maart want een voordeel is er wel, februari is korter dus misschien iets minder moorden?

Schrijver: An Terlouw, 2 feb. 2015


Geplaatst in de categorie: misdaad

3,0 met 2 stemmen 303Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
2 feb. 2015
Email:
hmessielive.nl
An, je beeldt heel duidelijk uit hoe in korte tijd onnoemelijk veel naars kan gebeuren.
Als je zo'n schietpartij in je omgeving meemaakt, zonder nog zelf slachtoffer te zijn... Ja, dan zal je dat steeds voor de geest blijven staan en je veel gevoel van veiligheid ontnemen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)