Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De vereffenaar

Hij daalde neer op aarde. Hij had een lange leren jas aan. Zijn ogen spuwden vuur. Hij was een vereffenaar. Hij kwam uit het middenrijk. De barrière tussen de hel en het wereldse. Hij zette de kraag van zijn lange zwarte leren jas op zodat men zijn rode ogen niet kon zien. Hij stopte zilveren kogels in zijn Magnum pistool. Er was er weer eens eentje uit de hel ontsnapt die allerlei leed in het wereldse veroorzaakte. De vereffenaar had tot taak de voortvluchtige terug naar de hel te brengen.

De vereffenaar had de voortvluchtige al meteen geroken toen hij neer was gedaald. Ze stonken, zo vond hij minachtend. Hij zat hem nu al een tijd op de hielen. Hij hoefde maar het spoor van leed na te gaan.

Toen de vereffenaar de politieradio afluisterde hoorde hij hoe in een diner drie mensen waren doodgeschoten door een kale man. De vereffenaar grijnsde zuur. Hij had hem gevonden. De voortvluchtige.

De vereffenaar trapte de deur van de diner in en keek met zijn vurig rode ogen de kale aan. “Tijd om terug naar de hel te gaan.” fluisterde hij de kale toe waarna hij zijn Magnum doorlaadde en afdrukte.

De kale schreeuwde het uit. Niet van pijn maar van angst. Zij die uit de hel ontsnapt waren wachtte een helse straf bij terugkeer….

Schrijver: aqua, 17 jun. 2015


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 70Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)