Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Hoe moeilijk kan het zijn.

Online bestellen, hoe moeilijk kan het zijn ach voor de meeste mensen een eitje hoor ik denken en dat IS het ook, behalve dan voor mij. Al een aantal keren een poging gedaan om " iets online te bestellen" nou wonen we in Nederland maar we moeten toch een keer online iets besteld hebben. In het prille begin van internet en eventjes inloggen om GIROTEL op te starten, hoorde je vanuit de kast geratel middels de telefoon die ( omdat dit op de 1 e verdieping van ons huis gebeurde) de nummer kiezen.

Het was dan ten strengste verboden om de telefoon te gebruiken want anders werd GIROTEL afgebroken en dat kregen we dan ook wel te horen.....maar dit terzijde. Die tijd is allang voorbij. Nu is internet bankieren een van de gewoonste zaken net als online bestellen maar allemachies wat er mis kan gaan met zoiets simpels gaat er dan ook mis. Nog bedenkend dat het dan misschien wel aan de iPad ligt, doe ik aan de " vaste" pc nogmaals een poging die ook geweldig mislukt. IK GEEF HET OP.

Dan maar kijken waar of er een filiaal ( winkel dus) is die ik nodig heb en warempel, gelukkig kan ik die ook nog gewoon opzoeken, bestaat die ook nog en verroest ze hebben er hangen wat ik wilde hebben EN in mijn maat?! Dan wordt er iets omgeroepen middels een installatie dat er " ook online spullen besteld kunnen worden" en ik sta intussen bij de kassa, koren op mijn molen! Ik zeg: nou da's geen beste reclame hoor, dat bestellen via internet lukt dus voor geen meter! De dame in kwestie zegt: ja de site lag er verleden week uit, waarop ik zeg, ik heb het over gisteren en de dag ervoor!?

Nou dat snapte ze niet, vervolgens kreeg ik te horen dat de stem die door de winkel schalde bedoelde dat: wanneer er iets in de winkel was wat je wilde hebben maar niet in je maat aanwezig was.....alsnog besteld kon worden...tja dat noemen ze nou " overal een antwoord op hebben" afijn, ik heb mijn spullen en niks online besteld, maar gewoon in de winkel en betaald aan de kassa!

Schrijver: An Terlouw, 17 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: economie

3.0 met 1 stemmen 363Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)