Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Grappige acties

En zo komt het voor dat we gezellig, (nou ja gezellig, ik HAAT boodschappen doen maar dat terzijde) in AH komen, een winkel waar drastisch verbouwd is en waar de klanten nog een beetje moeten wennen aan de andere indeling en zo....manlief staat al in de zaak, als ik aan kom lopen met de dan nog lege kar. Ik zie hem wild gebaren dat ik het tweede poortje moet nemen, en tja ik luister (meestal) dan toch wel. Ik zie wel een man tobben bij poortje 1 maar let er verder niet op. Dat komt pas als ik bij hem aankom en hij dubbel ligt van het lachen, tja sorry hoor.

Maar deze man, wilde via de in-poort naar buiten en kwam klem te zitten tussen die twee poortjes omdat zijn boodschappenkarretje bleef hangen. Daar stond ie, kon niet voor- en niet achteruit en als klap op de pijl, duvelt er ook nog een reclamebord tussen dat poortje uit, dat de beste man weer probeert te bevestigen.

Dat lukt NET als er een dame door ZIJN poortje komt. Boem, knal, poortje tegen zijn kop. En weer knikkert dat bord naar beneden. Ik had het allang voor gezien gehouden, maar deze man wist niet van ophouden, ging stug door met zijn reparatie-actie.

Dame kon net langs hem heen en als je dan denkt dat hij wel meteen een stap naar BUITEN doen!? Nee dus, hij is zo verwoed bezig om dat bord terug te zetten dat ie vergeet dat ie opgesloten staat! Het hele geval werkt inmiddels op ieders lachspieren.

Dan zit eindelijk het bord en hoeft HIJ alleen nog maar te wachten op redding in de vorm van een klant die er dan door moet. Eind goed al goed, al heeft ie wel een bult op zijn hersens. En hebben wij al onze spieren weer laten werken door te lachen, ik kan er niks aan doen, dit soort dingen werken op mijn lachspieren!

Schrijver: An Terlouw, 27 november 2015


Geplaatst in de categorie: humor

3.0 met 2 stemmen 91Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Lucie
Datum:
28 november 2015
Auweeeee... Hoe grappig.. Zie het zó voor me gebeuren.. :)
Naam:
Edith Meyers
Datum:
27 november 2015
Te zot voor woorden, waarom draait hij niet om en gaat op de normale manier naar buiten. Amai toch.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)