Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Door de mand gevallen- boem

Het leek een sprookje en dat was het ook, zij was sceptisch zo van- zal ik wel of niet zwichten voor die heerlijke.....na een bar nare eerdere relatie was ze op haar qui vive, wat zeg ik: ze was op haar QUI- VIVE, niets meer, maar ook niets minder.

Ze leerde hem kennen, op het moment dat ze vat- en kwetsbaar was, dan zijn vrouwen makkelijker te manipuleren blijkbaar, en ze viel als een hakblok voor hem...hij had al een eerder ( of meerdere) relaties achter de rug, had zelfs een schat van een kind wat ie dan ook regelmatig bij zich had...

En zo groeiden ze beiden in een stabiele relatie, werd er gesproken heel voorzichtig over samenwonen, toch: was er iets waar ZIJ de vinger niet op kon leggen, er haperde iets maar ze wist niet wat.

Zouden het spoken zijn, koudwatervrees? Zou het niks zijn of volkomen verkeerd? Ze wist het niet tot afgelopen week, en NU weet ze het wel.
Ze overtrad een regel die men nooit moet overstappen, maar in dit geval, MAAR, haar gevoel zei haar: doe het, doe het NU.

Hij lag te slapen, deed een dutje op de bank, zijn laatste dutje op die bank, maar dat wist de slapende CASANOVA nog niet, die sliep de slaap de onschuldigen...en zij, ZIJ pakte zijn mobiel en kwam tot de verbijsterende ontdekking dat hij maar liefst acht vrouwen had, acht vrouwen die een roos kregen op Valentijn, acht vrouwen die een beurt kregen, omste beurt, acht vrouwen die hij dezelfde berichtjes stuurde, acht vrouwen...

Hij werd wakker ( nadat zij alle data had gekopieerd) en zij stond met zijn jas en tas klaar, dan heeft ie nog het lef te zeggen: ga je mee naar boven schat? En TOEN barstte de bom, niet echt natuurlijk want het huis staat er nog, nee ze beet hem toe: neem de volgende maar in je telefoon.

Hij probeerde zich er nog uit te kletsen: maar ik hou alleen van jou, ik heb niks met de anderen..., ze schoof hem de buitendeur uit en sloot hem. Bedremmeld liep hij naar zijn auto, belde een persoon in zijn auto op dat ie ; er zo aankwam.

Wat hij niet wist was: dat deze dame inmiddels op de hoogte was gebracht door het eerste slachtoffer, en deze ging minder subtiel te werk. Aangekomen bij haar huis, belt hij aan, de deur gaat open en hij wil meteen zijn been binnenzetten....het bleef bij proberen, want in no- time lag ie op 't tuinpad. Zij sprong als een tijgerin bovenop hem, trok zijn haren uit zijn kop, haalde zijn mooie gezicht open en ze zei toen ze klaar was...

Tot nooit meer ziens, en trok behoedzaam de voordeur dicht.
En ik maar denken dat HAREMS alleen bij de ARABIEREN voorkomen maar nee hoor, NEDERLANDERS kunnen er ookwat van

Schrijver: An Terlouw, 15 februari 2016


Geplaatst in de categorie: ex-liefde

2.5 met 2 stemmen 200Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
16 februari 2016
Ik heb het lang niet willen geloven, An, maar vrouwen komen echt van Venus, de liefdesplaneet, en mannen komen echt van Mars, de oorlogsplaneet, en daarom denken ze dat in liefde, net als in oorlog, alles geoorloofd is.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)