Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Turtle-mobiel

Het drama was compleet, de monteur kreeg het niet voor elkaar na drie volle uren te hebben staan knoeien aan de cabrio om het voetgas te installeren. En dus ging hij maand vier in, want inmiddels duurt het al zolang voor men actie onderneemt die ergens toe leidt. Eigenlijk moet het líjden zijn, want dat het een lijdensweg is, dat is wel zeker.

Telefoontjes over en weer leiden tot weinig of niks, gemiddeld gaat de telefoon een keer of twee per dag, alleen al om dat verhipte pedaal. De leverancier werd gebeld, de zaak werd gebeld en onverrichterzake vertrok men, ons / hem achterlatend met een cabrio, zonder voetbediening.
Dan gaat opnieuw de telefoon en men komt de cabrio ophalen, om hem te brengen naar het magazijn, want daar weten ze blijkbaar wel hoe het moet?

Geen idee, maar gisteren werd ie dus opgehaald en intussen mag hij op een "leenproduct " oftewel een leen-cabrio. Tja, wat je dan te leen krijgt, tart elke verbeelding. Het is inderdaad een cabrio, maar op het oog gezien een halve meter (of meer) korter, oké, ook nog niet zo erg, maar wat je aan lengte inlevert, kom je ook te kort voor je benen.

Al mopperend komt ie boven, wat ze me nou te leen geven....en ik zeg: dat had je beneden moeten zeggen....maar ja, het is een man, en die moppert graag tegen de vrouw aan bij dingen die niet goed gaan, zo ook hier. Dan gaan we vanmorgen boodschappen doen, hij in de Turlte-mobiel en ik op mijn cabrio, een drama, hij zit voor geen meter, komt vooruit als een schildpad en is zo vreselijk traag dat ik op halve snelheid moet rijden en we doen er dan ook lang over vandaag.

Kijk, als een auto naar de garage moet, krijg je vervangend vervoer, maar o wee als je gemeente-cabrio van huis moet, dan is het drama compleet. Het is wat, als je aangewezen bent op deze dingen, maar één ding hebben we mee: het bedrijf dat voor de levering moest zorgen, ligt eruit en er is inmiddels een ander bedrijf in de arm genomen.

Voorlopig redt hij zich maar met de mijne, gaan we op toerbeurt weg, het is eventjes niet anders.

Schrijver: An Terlouw, 11 apr. 2017


Geplaatst in de categorie: verkeer

4,7 met 3 stemmen 140Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Bjarne
Datum:
11 apr. 2017
Hopelijk wordt de cabrio weer gauw in orde gebracht.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)