Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Een simpel balletje.

Een grappig spelletje met de hond, een beessie wat heel graag achter een balletje aanrent, al helemaal als het een eind weg wordt gegooid! En zo gebeurde, hij zag het ding liggen, had geen zin om te bukken en gaf het ding een trap, boem, wauw....AU!!!! Het balletje lag nog op dezelfde plek, de tafel was wat verschoven, want hij pakte met de trap de tafel mee! Dat deed zeer! Oh ongekend.

Hij strompelde naar de bank, waar zijn vrouw er even naar keek en zei: dat wordt een rondje huisartsenpost! In 1e instantie was hij het er niet mee eens, maar naarmate het uur vorderde, begon hij er anders over te denken en zei: misschien moet je toch maar even bellen!

Zo gezegd zo gedaan, ze konden langs komen en omdat ze op de HAP niet eens aan de teen mochten komen, werd ie naar het ziekenhuis gestuurd, waar ze er een foto van maakten! Via de app werd ik op de hoogte gehouden, want tja je zit er wel even natuurlijk. Een simpel uitje en geen spoed, kun je al snel rekenen op een uur of drie!

De foto was gemaakt, alleen de dokter moest er nog “ even” naar kijken, dat “ even” duurde haast anderhalf uur! Het is nou eenmaal druk! Daar doe je niks aan! Dan vraagt er een assistent: hoe komt dit eigenlijk meneer? En meneer zei: ik was aan het voetballen met de hond.....ehhhhh, juist.

Omdat dit op veel manieren uitgelegd kan worden, verduidelijkte hij erachteraan: door een balletje weg te willen schoppen en geen rekening te houden met de tafel die er stond! De opluchting was bij de man zichtbaar! Nee, hij hoefde niet in het gips, maar als over twee weken de last nog niet over is, moet ie wel terug, en o ja, voorlopig gooit ie gewoon een balletje hoor!

Schrijver: An Terlouw, 18 juni 2018


Geplaatst in de categorie: dieren

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 76Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Jikke den Hollander
Datum:
25 november 2018
Zo zie maar wat de gevolgen kunnen zijn als je een balspelletjes met de hond doet. Het zal best wel heel pijnlijk zijn geweest. Gelukkig hoefde hij niet in het gips.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)