Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Het ritje samen

En zo moet ik weer voor de pletmachine, een apparaat dat ik geen warm hart toedraag sterker nog, als ik een toverstokje had, toverde ik dat kreng naar de maan! Daar is geen stroom, voor zover ik weet dan en daar kan ie ook vrouwen geen pijn doen, want dat dat kreng je zeer doet is 100% zeker!

Ik laat maar een paar lieve mensen weten dat ik die date heb, en zo zegt N, doe alsof ik met je meega, ik zit op je schouder en maak de hele gebeurtenis mee! Nou dat heeft voor behoorlijk hilariteit gezorgd, ik rijd naar het ziekenhuis en praat de hele weg tegen haar! Hou je vast N, zie je die zwarte lucht!? Je zult zien, we worden nat en ja hoor, een hagelbui krijgen we, maar we lachen beiden!

De mensen die ik voorbij rijd, nee, die WE voorbijrijden denken minstens dat we gek zijn, kijk dat mens lachen in een hagelbui! Gelijk hebben ze, maar ze zien jou niet zitten natuurlijk. Ik ben nat en te vroeg op de afspraak maar we worden ook vroeger naar binnen geroepen! Jawel!

Dat pokkeding kijkt ons meesmuilend aan, zo van, ik pak je dalijk en laat niet meer los, stel je voor Nan, dat dat gebeurde, jemig dan zit ik voor eeuwig vast! De dame die de machine bedient vraagt: mag ik uw geboortedatum? Ik zeg, ja hoor, mag ik die van U dan ook? Ze schiet in de lach en zegt: dat heeft nog nooit iemand gevraagd! Ik zeg, ach alles heeft een eerste keer hè?

Dan mag ik erin, grrrr, jij moet ff van mijn schouder dus ik verplaats je voorzichtig naar links, voor eventjes....twee foto’s de ene nog gemener dan de andere! Pfffffffff zegt het ding en het laat me los uit de knellende greep! Godzijdank! We zijn LOS.

Ik moet nog even wachten, mag me wel aankleden maar al snel komt de dame terug en zegt: de echo hoeft niet hoor, u mag naar huis, dus ik trek m’n jas aan, zet je op m’n schouder en we toeren al pratend naar huis, zijn net thuis als .....juist het opnieuw begint te regenen, deze bui heeft netjes gewacht tot we thuis waren!

Schrijver: An Terlouw, 29 januari 2019


Geplaatst in de categorie: vriendschap

5.0 met 2 stemmen 219Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)