Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Wanneer iets niet zo leuk is?

Wat vond je leuk aan de vakantie, vraag ik en het antwoord komt rap, nou het pretpark, de speeltuin, het doolhof enne, net zo laat naar bed gaan als pappa en mamma.... juist!
Dus dat vond je leuk? Ja hoor en net zo laat opstaan ‘s morgens ook als pap en mam, ook al leuk! Geen wekker die je bruut uit de slaap rukt, geen vaste verplichtingen, wat wil een mens nog meer?

Alles had dus vakantie en de wekker was vergeten, de regels waren thuis gelaten alhoewel sommige klusjes ook terugkomen wanneer je niet thuis bent natuurlijk maar daar was iedereen het over eens: het was geen punt!

Prachtig, dus al met al heb je een leuke vakantie gehad, zo eentje die je nog wel een keer zou willen doen, inclusief de urenlange wandelingen, inclusief de kleine klusjes, inclusief het uitslapen, vraag ik dan nog?

Oh jazeker wel is het antwoord, waarop ik vraag: maandag weer naar school, vertel eens, wat is daar leuk? Ik word aangekeken alsof er water brandt, het antwoord wat door de kamer schalt is: de BEL als school is afgelopen!

Schrijver: An Terlouw, 5 mei 2019


Geplaatst in de categorie: school

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 616Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)