Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Horror scene

Het was zo simpel, alles verliep vlekkeloos, ehhh, nou ja achteraf bezien was dat natuurlijk niet zo, maar daar kwam ik later pas achter. Vorige week werd er een biopt uit mijn knie genomen, ach het werd verdoofd dus al teveel kreeg ik er niet van mee, ook al omdat er een alleraardigste verpleegster haar arm voor me beschikbaar stelde, waar ik natuurlijk gebruik van maakte!

Omdat het wondje op de bovenkant van de knie zit, werd het gaatje gehecht, mocht ik drie dagen op een heel charmante manier douchen, om het niet nat te laten worden en na die drie dagen, ging de boel eraf om vervolgens van een gewone (grote natuurlijk) pleister te worden afgedekt!

De hechting zou er een week later uitgaan en dat was dus gisteren, vrij snel word ik binnen geroepen, door een piepjong kind (in mijn ogen dan) en ik vraag, in de veronderstelling dat het een verpleegkundige is, mag jij dit doen? Ja hoor dat mag ik. Ik kijk haar stomverbaasd aan en vraag: weet je dat zeker? Ze schiet in de lach en zegt: u twijfelt aan mijn leeftijd, ehh ja dat deed ik zeker?

Hoe oud denkt u dat ik ben, vraagt ze en ik zeg meteen 19? Dan is het hek van de dam want het ‘kind’ is 31 jaar, getrouwd en wel en ook al kinderen! Verbouwereerd kijk ik haar aan en laat haar de draadjes weghalen en we praten nog wat! Ze laat haar ID nog even zien en ik ben overtuigd. Met een groet verdwijn ik, ga naar huis en daar wil ik alleen een makkelijke broek aan, want de plek hindert me.

Wanneer ik het been iets optil, hoor ik splats, kijk naar beneden en de wond is opengesprongen, een straal bloed loopt eruit, jemig! Geef een gil naar manlief die meteen komt met tissues, om de boel te stelpen en er een zwaluwstaartje op legt, daar een grote pleister overheen en mijn hele boeltje zit onder het bloed!

Uit een gaatje dat de naam gat, niet mag hebben ook nog! Ik buig het been voorlopig niet, moet er volgende week voor terug, maar als het weer openspringt, dan zet ik weer koers naar het ziekenhuis, want daar had het beter kunnen gebeuren dan hier thuis natuurlijk!

Schrijver: An Terlouw, 8 mei 2019


Geplaatst in de categorie: ziekte

4.0 met 1 stemmen 91Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)