Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De achterblijvers doen niet mee

Las ik net iets over televisie en bedenk: oh waardeloos, nou horen we na de Tour weken lang: er is niks op tv. En dat klopt, want de vakantieperiode is bij uitstek geschikt om alle programma’s op herhaling te zetten, nou ja, behalve het nieuws dan, maar dat is dan ook het enige!

Leuke series, leuke programma’s, ze komen amper voor tijdens de tijd dat half Nederland het land verlaat om vakantie te houden! Maar even zoveel mensen, blijven thuis! Daar wordt mooi geen rekening mee gehouden!

En dan wordt de vakantie een lange, zeer lange mopperperiode, waarin in huize T regelmatig te horen is: oh bah, ( soms ook andere termen, maar die schrijf ik nu maar niet) er is niks op tv!

Te bedenken dat er tientallen netten op dat ding zitten, maakt ook dat niets uit, ook zij draaien alle oudere afleveringen die we allemaal al zagen! Maar elk nadeel heeft een voordeel, de voetbalwedstrijden voor de mannen bedoel ik dan, die worden niet herhaald, dat is geen ramp, we kijken hier namelijk alleen naar de vrouwen, die doen het lollig!

Maar ik ga me nu voorbereiden op de komende weken van: oh bah, weer niks op tv!
Mooie vakantie allemaal!

Schrijver: An Terlouw, 19 juli 2019


Geplaatst in de categorie: vakantie

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 148Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
harrem
Datum:
21 juli 2019
En gesterkt door je treffende overpeinzing hobbelen we de zomer door. Wel lekker minder verkeer door al die naar het buitenland uitgeweken landgenoten. Mooi sfeerstukje!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)