Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Of er ook dingen goed gaan?

Jazeker wel, er gaan ook zeer zeker in huize T, dingen goed! Ik grijp namelijk op een lege plaats als het om medicatie gaat, moet ik erbij zeggen dat van diverse middelen de doosjes erg veel op elkaar lijken maar dit terzijde! Ik greep dus naar iets, wat er niet was! Geen malheur, bel gewoon de huisarts....de beste man is met een welverdiende vakantie, tja als je er niet vaak komt, dan mis je die aankondiging natuurlijk want dat heeft ongetwijfeld wel ergens in de wachtkamer gehangen!

Dan maar de vervanger bellen, een aardige assistente neemt mijn bestelling op en nee hoor, geen probleem, morgen wordt het bezorgd! Oeps, ik zit dus zonder en dat is dus echt geen optie. Dan maar met je allerliefste stem de apotheek bellen. Nou klink ik momenteel als een bak geschrapte aardappelen, want ik ben hartstikke verkouden, maar ze verstaat me gelukkig wel.

Ik zeg meis, ( klinkt lief toch?) ik zit hartstikke zonder, al die doosjes lijken zo op elkaar dat ik niet doorhad, zonder te zitten, ik heb niks meer! Och zegt ze, ik heb nu 2 doosjes, dan komt de rest morgen! Nou, als dat nou niet helemaal lief is? Jazeker zo kan het ook en een paar uur later werd het gebracht. Ook al mooi!

Maar: als ik vandaag op de beloofde monteur voor de scootmobiel zit te wachten, dan komt die wel, oh jazeker komt ie, ook komt ie met meneer T mee naar boven, alwaar ik te horen krijg: dat hij hem niet gaat maken, maar dat ie terugmoet naar de leverancier, omdat er schijnbaar met het monteren van het voetpedaal, iets vreselijk mis is gegaan!

En dat is dan iets wat een hoop muntjes op zijn plaats laat vallen, immers: heb ik al tijden problemen met het apparaat, de ene keer is het de regen, de andere keer de warmte, het ligt en lag, nooit ergens anders aan, dan aan mijn voet! Maar waar mijn broek helemaal van afzakt is: men laat de monteur komen, die drinkt mijn koffie en zegt me, dat ik een vervangende cabrio krijg.

Wanneer? Geen idee. Hoe lang het duurt? Nog minder een idee! Dat ik hier hopeloos van wordt is denk ik wel begrijpelijk! En natuurlijk kan ik mijn boodschappen thuis laten brengen, maar IK wil naar buiten! Dus je ziet, er komen goeie en minder goeie dingen voor, het cabrio verhaal valt hier niet eens onder. Die valt onder het kopje: depressief drama!

Schrijver: An Terlouw, 6 augustus 2019


Geplaatst in de categorie: psychologie

3.0 met 1 stemmen 63Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)