Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Great balls of fire

In den beginne stierf de Dino uit en werd de ene na de andere in theorie geboren. Volgens inmiddels opgedroogde bronnen kwamen zij nog eens ergens.. door de apen achterna te lopen. Kwam de aarde er nooit meer helemaal bovenop, daarentegen groeide het ego van de Mensch over the top. Zo ontstond er algauw nieuw leven in een oud complot, gezwam tierde daar weer melig op en het had de ruimte.

Het moet toen al stervensdruk in de hemel zijn geweest. Zagen Ufo's voor vallende sterren aan. Het verhaal wil dat er soms zomaar bij iemand een lampje ging branden.. pure Shit natuurlijk. Gelukkig kwam de Wetenschap net op tijd om een vuurtje vragen, want als klap op de vuurpijl zette de Chimponaut weldra zijn eerste stappen op de maan.

Naar het schijnt, was het rond. Die tijd dat kralen en spiegeltjes uit de mode raakten, liep het leven pas echt op rolletjes. Als een speer zag de Mensch door al die bomen het bos niet meer. Met ogen op stelen en een hart van steen moest iedereen uiteindelijk door de hele Ontgroening heen en zo werd de Boom des Levens met de grond gelijk gemaakt. Boze tongen uit het dal der Vorige Levens beweren dat je er vergif op in kunt nemen dat er altijd wel een God in de buurt was die alles op zijn geweten heeft gekregen.

Tijdens de Grote Uitstoot bleef men vrolijk verder timmeren aan de weg, zo gansch het dierenrijk had zomaar pech. Onder de voet gelopen of uit de bomen geplukt en wat hebben ze nou niet uitgevreten, is gedeeld door er wereldwijd een bende van te maken. Wat over bleef is vleesch noch visch, nog in de originele plastic verpakking voorgestikt.. maar eet U mij vooral niet kwalijk, zeg!

Als laatste was het ieder voor zich, op dat ene kleine stukje aarde. Omringd door zeeën aan stijgende verontwaardiging en elke vervuilende koeienscheet werd met kilo's tegelijk uit oude sloten weer boven tafel gehaald. Vers opgewarmd door het gat in de Ozonlaag, liep deze uit de klauwen gelopen ramp echter niet met een sisser af.

Voor zover bekend, staat de duizelingverwekkende vaart waarmee het menselijk schepsel gepaard ging en hoe meer Zielen, des te meer vreugde bij het uitbroeden van generaties aan Mensch als zijnde grootste giller, dan was het bij de konijnen toch wel beter af. Zelfs in de periode van de Menschelijke Kloon, verwant aan lekker belangrijk allemaal, was vragen om het Eeuwige Leven.

Met gelede ogen is het daarom uitkijken geblazen, mochten zij alsnog de hoogte van ons krijgen. Wat in nabije dampkringen als een schot in het duister wordt afgedaan. Ze zijn toch maar mooi met Great balls of fire de geschiedenisboekjes in gegaan? Nou was de Mensch op zich wel eens waar een medisch wonder, maar met zeven miljard hét levende bewijs dat Aliens wel degelijk bestaan.

Zo was getekend, Koszilla.

Schrijver: Monique Methorst, 31 oktober 2019


Geplaatst in de categorie: wereld

4.0 met 1 stemmen 110Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)