Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Per M2

Soms laten je hersens het even afweten, niet zo erg want ze komen vanzelf weer in het gareel, eh tenminste tot nu toe wel dus als dit zo blijft dan is er nog hoop, Neerlands hoop in mijn tijd dan, in de folder stond: grastapijt met 15% korting en omdat we al een hele poos (lees jaren) dubben om het beton van het balkon te bedekken was dit een mooie aanleiding. Verven is ook een optie natuurlijk maar dan ben je wel iets langer bezig natuurlijk en je zit een hele poos op de knietjes. Allemaal niks voor onze leeftijd en natuurlijk kunnen kinderen en kleinkinderen dit wel oplossen, we zijn nog steeds zelfstandig en ook is corona nog steeds een issue, dus op naar de winkel.

Er staat een waanzinnig mooi prijsje bij het grastapijt, wauw, daar hoef je niet lang over na te denken, dus we kiezen gezamenlijk dezelfde uit de vijf opties, waarop de verkoper zegt: dat is €70? Ik zeg, wat zeg je nou! Er staat duidelijk €15? Tja mevrouw dat is per vierkante meter, verdomd in de kleine lettertjes die ik dus niet gezien had stond dat die knul gelijk had. Ineens haalde het de glans af van het tapijtje dus we keken even naar de iets minder dure. Nu wel even opletten duidelijk, we keken elkaar aan en kozen voor optie twee, scheelde €30 dat is een smak tenslotte. We hoefden maar een meter van het spul, het is voor buiten ook nog dus is dit een mooi bedrag maar oei, slim is anders hoor!

Op de gemeente- cabrio namen we het mee, het is maar een meter tenslotte en vier meter lang, ruim voldoende voor de helft van het balkon, de plaats waar we zitten dan, de andere helft hoeft niet daar zit geen mens. Maar de volgende keer toch iets beter kijken op de bordjes, want dit was schrikken! Maar: het balkon is opgefleurd, ziet er netjes uit, dat dan weer wel.

... Prijskaartje per vierkante meter... ...

Schrijver: An Terlouw, 24 april 2020


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 1 stemmen 62Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)