Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Totaal niet grappig

Net in slaap was ik om wakker te worden van een persoon die het nodig vond een discussie naast de auto te voeren, zonder rekening te houden met het tijdstip waarop dat gebeurde, dat was zo niet leuk, kijkend naar de wekker zie ik dat het 2 uur is. Langzaamaan dut ik weer in om vervolgens wakker te worden van ongelooflijk veel kabaal, veroorzaakt door twee meerkoetjes die de nacht blijkbaar gebruiken om bonje te schoppen of: omdat HIJ wil en ZIJ zegt, nu even niet? Geen idee. Dat was 3 uur, om half vier liep er een idioot met een schel klinkend fluitje door de straat. Wie het was, geen idee maar de persoon hield het lang vol, tot het opeens stil was. De koetjes waren op dat moment stil, die kwamen er niet bovenuit denk ik zo....

Klaas ontfermt zich weer over me, om me zachtjes naar slaap-land te brengen, voor eventjes dan want om bijna half zes verlaat iemand zijn huis om de deur met een misselijkmakende knal dicht te gooien, nee, niet dicht te doen, deze persoon probeerde er een draaideur van te maken, zoveel is zeker. Wanneer dan opnieuw iemand om half zeven dezelfde actie uithaalt denk ik: slapen kan ik wel op mijn buik schrijven om vervolgens in een heel diepe slaap te vallen, met recht vallen.

Als ik wakker word van de wekker, weet ik even niet waar ik ben, maar dat is snel over als ik manlief met koffie naast het bed zie staan, die: meteen begint met, kanonnen, wat een pokkeherrie vannacht zeg, ik heb geen oog dichtgedaan? Dat is knap, heel knap want in eerste instantie lag ik nog even naar het plafond te staren om naar zijn snurkmuziek te luisteren. Dat ook hij wakker is geweest van de rest dat kan welhaast niet anders, maar het mooie is: we denken van beiden dat we niet wakker zijn als er sprake is van veel kabaal.

Ik denk dat het raam maar dicht moet komende nacht want dat je de rest van de dag een beetje geeuwt zal niemand vreemd vinden?

... Vogels, fluitjes, portieren en meer ...

Schrijver: An Terlouw, 25 april 2020


Geplaatst in de categorie: moraal

5.0 met 1 stemmen 62Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)