Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Vermist pakje na 9 weken

Post NL maakte geen beste beurt deze keer, tjonge jonge (maf dat er nog geen vrouwelijke versie is trouwens) wat heeft dat een hoop ellende gegeven zeg! Begin september iets gekocht en tja, de dame is kwestie had weliswaar nummer foutief opgeschreven maar dat redelijk bijtijds laten weten, dus: krijg je een track en tracecode, moeilijk woord maar betekent dus gewoon dat je middels dat nummer het pakket kunt volgen!

Alles ging prima tot het moment dat de bezorger voor de deur gestaan zou moeten hebben, want die hebben we dus nooit gezien, inmiddels staat er in beeld dat het adres niet juist is, dus niemand had de moeite genomen dat aan te passen. Ook dat kan nog gebeuren denk ik dan. Maar daarna gaat het allemaal een eigen leven leiden, de dame die het pak verzond kruipt in de mail, de telefoon en dan blijkt dat - na een krappe twee weken gesoebat te hebben - dat het zoek is!

Men laat weten dat “lost en found” oftewel "verloren en gevonden goederen" het pak ook niet kunnen vinden, een wekenlange tragedie is het gevolg. Verzender en ik appen regelmatig maar we worden niets wijzer, totaal niet dus. Alleen afwachten is alles wat je doen kunt. Een simpel pak, nou ja zeg maar grote doos dan, want bepaald klein was ie niet! Te groot om zoek te raken in elk geval. Afgelopen week een berichtje: pakket is boven water, ehhh had ie zwemles gehad dan? Nou nee, maar het pakket wordt door alle blunders nu aangetekend opgestuurd.

Wacht even met juichen hoor en dat doen we dus ook niet, maar vanmorgen gaat de bel, staat Post NL voor de deur met jawel: het pakket! Als het geopend wordt blijkt dat men de vrijheid heeft genomen om het open te maken ook! Een aantal dingen is beschadigd ook nog, zonder een woord te zeggen verdwijnt de bezorger en weet je, het pak is na meer dan 2 maanden terecht, maar iets meer dan een excuus was toch wel op zijn plaats geweest want zo hoort het in elk geval niet!

Schrijver: An Terlouw, 10 november 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.5 met 2 stemmen 93Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
10 november 2020
Email:
hmessielive.nl
An, ondanks een lange omweg en nieuwsgierige vingers en ogen heb je tenslotte toch je pak ontvangen.
Gelukkig is jouw opluchting groter dan je begrijpelijke verontwaardiging over die bemoeizucht.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)