Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Er bloeit iets

In Huis De Gunne nabij Heino staat jonkvrouw Klazina van Elburg vrolijk onder de douche te jodelen, omdat ze een afspraak met een mysterieuze jongeman heeft. Ze zeept haar pronte borsten nog eens flink met de geurige douchegel in en ze kletst haar natte haren op haar rug. Zodra ze de kranen heeft dichtgedraaid, sprint ze naar de handdoek. In haar slaapkamer doet ze eerst haar meest sexy lingerie aan om er vervolgens een keurige, lichtrode jurk overheen te doen. Ze woont helemaal alleen in dit riante gebouw en daar heeft ze schoon genoeg van. 'Tijd voor een frisse gast!', mompelt ze optimistisch, 'toch mooi dat we Tinder hebben!'. Na een glaasje sherry springt ze in haar Bugatti Chiron en scheurt ze naar Eetcafé Marktzicht, waar haar date is afgesproken.

Zodra Klazina binnen is, kijkt ze nerveus en nieuwsgierig om haar heen, maar ze ziet alleen de barman Karel Giethoorn staan. 'Gunst, Klazina, jij hier al? Heb je zo'n dorst, lief wicht?', zegt hij met een big smile. 'Ja, mister Puinhoop, doe me maar een dubbele Teachers!', zingt ze bijna. 'Je ziet er mooi opgedoft uit, Lady Gaga, iets te vieren?' 'Ja, dat die vreselijke Trump eindelijk voorgoed van Twitter is geweerd!' 'O, is dat zo? Dat zal die deugniet niet zo fijn vinden!' 'Ze willen hem ook de toegang tot de rode knop ontnemen, omdat hij niet meer bij zijn verstand is, wat hij nooit is geweest!' 'Ze hebben hem ook wel een beetje in de val laten lopen, die democraten!' 'O, dus jij beweert dat die bende oproerkraaiers in het Capitool allemaal in scene zijn gezet?' 'Allemaal voorspelbaar ja' 'Toch niet die vijf doden, lijkt mij!' 'Dat niet nee en ze moeten die agent, die die 35-jarige vrouw heeft vermoord levenslang geven!' 'Mee eens, trouwens, dat viswijf, die Trump nu de toegang tot de rode knop wil ontnemen, is minstens zo gestoord als Trump!' 'O, dus dat zie je allemaal nog wel!' 'Tuurlijk, sukkel, het is daar in Amerika allemaal de pot, die de ketel verwijt, dat hij zwart ziet!' 'Maar Klazientje toch, zo ken ik je weer, nog een dubbele?' 'Jazeker, maar nu een Ballantines!' 'Weet je trouwens dat Ivanka Trump een goede vriendin van Maxima is?' 'Dat verbaast me niets!'.

Met veel gestommel en rumoer komt de bioloog Midas Dekkers met een oude, fragiele man naar binnen. 'Kijk eens aan, daar hebben we onze geleerde dorpsgenoot!', roept Karel, 'maar wie heb jij nou met je meegenomen?'. 'Ein Bier!', schreeuwt de oude man met zijn donkere zonnebril, 'gib mir ein Bier!'. 'Hoho, rustig aan, opa, voor jou een oude jenever, Midas?', reageert Karel. 'Geef mijn vriend, de schlagerzanger Heino, maar eerst een flinke pint!', zegt Midas. 'Is dat echt Heino?', vraagt Klazina met ogen vol ongeloof. 'Zowaar ik Midas ben!', zegt Midas met de hand op zijn hart. 'Nee kom op, je neemt me in de maling, het is vast één of andere lookalike!', lalt Klazina. 'Heino, etwas singen!', roept Midas. 'Heute nicht!', roept Heino terug. 'Heino in Heino, wat een bak!', grapt Karel. Ondertussen kijkt Klazina steeds even naar de voordeur. 'Verwacht je nog iemand?', vraagt Karel. 'Ik heb met iemand afgesproken!', biecht ze op. 'Oelala, Klazina toch!', schatert Karel. 'Jajaja, Klaklaklazinááá!', joelt Heino ineens. 'Het spijt me, lieverd, maar die afspraak van jou is een grap van mijn Duitse vriend hier, die een nepaccount heeft aangemaakt om jonge deernen te lokken!', zegt Midas met een vette glimlach. 'O, du, alte Drecksack!', grist Klazina. Karel vliegt naar de computer en hij start op You Tube 'Die schwarze Barbara'. 'Aber das bin ich!', krijst Heino vrolijk. Iedereen lacht en Klazina schreeuwt: 'Een rondje van mij en ook één voor jou Karel!'. 'Heb ik je wel eens gezegd, dat je schitterende ogen hebt?!', schreeuwt Karel terug. Klazina tuit haar lippen en ze weet, dat ze vannacht niet alleen zal zijn.

Schrijver: Joanan Rutgers
9 januari 2021


Geplaatst in de categorie: valentijn

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 1.197Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)