Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Meer dan 1 persoon vandaag!

Ineens bedenk ik me dat we vandaag strafpunten hebben opgelopen, want over de dag heen zijn er drie mensen in ons huis geweest. Tjonge jonge dat is echt puzzelen en als je zou bedenken dat er iemand niet van binnen had kunnen komen, nee dus!
Onze hulp, praktisch de hele dag hier, was nummer 1. De dame die me in bepakking hijsen moet, nummer 2. De fysio nummer 3.

We zijn hier met zijn tweetjes natuurlijk maar het wordt nog wel een dingetje want tegen geen van de drie kon ik zeggen: blijf buiten staan. Stel je voor dat ik het tegen de fysio zou zeggen: hij had al van die koude handen, dan was het helemaal een heel koude bedoening geworden!

En zo, aan het einde van de dag, mag ik zo nog even op afspraak in het ziekenhuis om in een scan te gaan. Ze proberen daar zoveel mogelijk de dag te benutten in deze nare tijd en dus mag ik samen met nummer 4 die dan hier komt nog even op date. Een vol dagje mag je wel zeggen, met meer mensen in huis dan wordt aanbevolen, maar wat moet je anders?

Wel één voordeel: twee mensen liepen met een mondkapje, dus dat is een pre! Een dag die maar één keer in de week zit, maar zo vol dat....ik nu wil bijkomen!

Schrijver: An Terlouw, 14 januari 2021


Geplaatst in de categorie: welzijn

4.0 met 1 stemmen 213Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)