Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Maffe klusjes

Je zit alleen, bromde meneer T afgelopen week. Maar diezelfde meneer T heeft dus even niet door dat de was wordt weggewerkt, Bertha wordt leeggehaald als ze klaar is, want een vaatwasser vullen, daar is ie kampioen in, maar leeghalen gebeurt dus echt niet door kabouters hoor, neen, dat doe ik dus?
Je zit alleen maar en als ik hem vraag waarom ie zo’n lullige opmerking maakt is het antwoord duidelijker: tja ik zei wat tegen je en je reageerde niet? Oh op die fiets bedoel je, maar weet je, als ik schrijf hoor ik niks, als ik lees hoor ik nog minder en sociale contacten worden door mijn persoontje onderhouden want: hij heeft niks met watts app, met Facebook nog minder, schrijven doet ie niet, maar: puzzelen wel en met treinen in de weer.
Allemaal leuk natuurlijk en heerlijk dat ook hij hobby’s heeft maar een opmerking: "je zit alleen maar" schiet dus in het verkeerde ehhh, keelgat. Dat kan dus helemaal niet want je hebt er maar eentje, dus het schiet me in de defensieve toestand dat is beter!

Als ik later in de keuken kom, mijn voet parkeer op het pedaal van de vuilnisbak, komt er een minder lekkere geur uit en ik verwijder de zak, die niet zwaar is, zeg dan: jemig die bak stinkt zeg, ik heb hem even met water en schoonmaakmiddel neergezet, een kwartiertje later de stoute sloffen aan en zeg: zal ik hem even schoonmaken? Nee joh ik doe het wel, want tja, anders zit ik hè.......

... Maffe klusjes en gekke opmerkingen ...

Schrijver: An Terlouw, 29 mei 2021


Geplaatst in de categorie: huwelijk

3.7 met 3 stemmen 577Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)