Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De retour betalingen van CAK

Begrijpen doe ik het niet meer, snappen nog veel minder want wat wil het geval, wel: elke maand ontvangen wij net als heel veel andere gezinnen een rekening van het CAK, een soort van eigen bijdrage die je nou eenmaal betalen moet. Niks mis mee natuurlijk en sinds het over ging naar de gemeente ging dat bedrag omlaag en tja dat is alleen maar fijn te noemen. April, factuur overgemaakt, is een fluitje van een cent, nou ja iets meer dan een cent natuurlijk maar geen rekening om wakker van te liggen….in Mei, factuur ontvangen en betaald maar wat ik te laat zag was dat men de maand April teruggestort had! Huh?

Da’s raar, maar in Mei gebeurde dus hetzelfde en als dan op Vaderdag schoonzoon bij me zit en zegt: mijn moeder kreeg de betalingen van het CAK teruggestort? Ik zeg: joh ik ook maar ik heb ze inmiddels 28 Mei een mail gestuurd en nu je het zegt: ze zouden voor 10 juni antwoord geven, ik heb nog niets gehoord…maar ach, er stond geen jaartal bij, dus misschien bedoelen ze volgend jaar wel…..hij zegt: dat is bizar, jullie beiden en nooit iets gehoord? Is die eigen bijdrage misschien gestopt of zo? Nou ik heb niets gehoord maar geloof nooit dat wij de enige zijn?

Vandaag valt de rekening in de bus, tja, ik heb maar betaald, het zal mij benieuwen wanneer het weer terug is, zouden ze ons geld niet willen hebben? En leuke note: telefonisch zijn ze dus niet te pakken te krijgen….best aardige mensen daar bij het CAK, zo zouden ze het bij de belasting ook wel mogen doen….

... CAK stort al maanden geld terug ...

Schrijver: An Terlouw, 23 juni 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 59Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)