Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De 2e vaccinatie

We kregen de eerste week van April onze eerste vaccinatie en vooral meneer T was er hondsberoerd van, zo beroerd dat de huisarts er toch maar even voor langskwam. Schreef pijnstillers voor en na twee dagen waren we weer het mannetje en het vrouwtje zeg maar, druk maken om de tweede deden we ( nog ) niet….maar dan nadert de datum voor de tweede, om precies te zijn eergisteren, ‘s avonds om zeven uur. Nou was het dus heel de dag al nat buiten en had ik dochterlief gevraagd om ons te rijden, geen punt mam. Zo staat ze voor de deur en nam gezellig ( lees afleiding ) kleindochter mee.

We zijn er snel, ( te snel dus) en de wachtkamer zit vol wachtenden, tja daar is die ruimte natuurlijk ook voor en nadat de gegevens zijn ingevuld mogen ( lees moeten ) we plaatsnemen in de wachtruimte. Kleinkind zit naast mij en eega zit aan de overkant. Krijgen we dus helemaal niet mee dat: je op volgorde van binnenkomst geroepen wordt en dat doet me denken aan vroeger, dat: als je een afspraak dacht te hebben bij een arts, je zelf op moest letten wie er als laatste voor je was en die persoon ook in de gaten moest houden, anders was je beurt voorbij!

Het wachten duurt kort ( te kort ) en we gaan naar binnen, de assistente helpt ons, ik krijg de spuit niet in de armen, dat mag niet dus de naald gaat in de bovenbil, nee ook geen toffe plek maar ja, je moet wat! Heeft trouwens wel een voordeel want: waar meneer T een zere arm heeft heb ik daar geen last van enne, mannen roepen nou eenmaal net iets vaker dat: ze die plek goed voelen, dan dat ik ga roepen: ik heb last van mijn bil!

Na een vervelende hoofdpijn dag, een dag dat kou op mijn voorhoofd stond, ik grotendeels onder een plaid heb gebivakkeerd is het grootste leed geleden, al is zitten nog wel een dingetje! Maar het goede bericht is dat: we met een paar weken goed genoeg beschermd zijn tegen eventuele aanslagen van dat onzichtbare monster en daar doen we het wel voor!

... 2e prik ...

Schrijver: An Terlouw, 2 juli 2021


Geplaatst in de categorie: lichaam

4.3 met 3 stemmen 244Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
4 juli 2021
Email:
hmessielive.nl
Gelukkig alles achter de rug, An
Ik was wel een paar dagen wat doezelig na de eerste prik. Maar de tweede was een stuk aangenamer.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)