Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Een bizar tegenstrijdig verhaal

Of je nou wel of niet gevaccineerd bent is niet eens meer de vraag, je bepaalt zelf of je wel-of niet die spuiten in je wilt laten parkeren, maar wat te denken van: je gaat naar een restaurant om er gezellig te eten, immers kan dat weer ehh tenminste als je zelf aan kunt tonen middels de QR code dat je safe bent natuurlijk? Een meisje komt vragen wat je eventueel wilt drinken en je geeft je bestelling op, die ze netjes komt brengen. Een kwartiertje later als je het menu hebt bestudeerd en besloten hebt wat je hebben wilt, zit je te genieten van je drankje en wacht op je bestelling, alles zoals het altijd ging natuurlijk.

Het gebrachte eten is heerlijk en we genieten ervan, nemen ook nog een toetje en al die tijd worden we door 1 en dezelfde persoon geholpen, er is wat gedoe bij de deur, iemand heeft geen QR code en komt er dus niet in, jammer dus. Als we onze koffie op hebben en de rekening vragen, staan we op na betaald te hebben en zegt het meisje wat ons bediende: ik ga even naar huis kleed me om en kom terug om met Ruben te eten…de baas glimlacht en zegt: tot zo….

Dat “ zo “ werd nog een dingetje, want na een half uur zijn de twee samen terug en besluiten via de voordeur te komen, alwaar vanzelf gevraagd wordt: mag ik jullie QR code, de twee schieten in de lach en denken in de maling genomen te worden, maar de beveiliger herkende haar niet meteen, maar dan blijkt dat: het “ meisje “ wat ons dus bediende niet gevaccineerd is, haar vriend eveneens. Dus: zit je als klant in een restaurant, ben je net zomin veilig met of zonder code! Die twee zijn via de achteringang binnen gekomen en ik vraag me nu serieus af: hoeveel mensen die aan de tafeltjes komen zijn al dan niet……..

Ik weet van die wet, ik weet van de eigen beslissingen maar ik weet nu ook 1 ding heel zeker, voorlopig gaan we dus niet uit eten!

... Toch niet zo veilig. ...

Schrijver: An Terlouw, 30 september 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 1 stemmen 52Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)