Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Afgebrand in de winkel

Er zijn toch zulke nette mensen op onze waardevolle aarde dat een mens versteld staat van de woorden die er uit een (overigens heel nette dame) vrouwenmond komen. Nu weet ik best wat krachttermen zijn en tevens weet ik best dat soms een knallende vloek niemand meer vreemd is maar de afgelopen tijd schijnen mensen alleen nog maar te kunnen reageren met voormeld gedoe. Een paar weken geleden riep een (oké iets minder net) mens dat ik &€#*@# kleedjes zou hebben! Perplex was ik en ach men hoeft me geen ziektes toe te wensen want die kwamen hier al binnen, maar vandaag lopend in een nieuw filiaal, waar je de spullen nog zoeken moet natuurlijk, roept er een medewerker nog expliciet dat: er afstand moet worden gehouden, het liefst per pin betaald moet worden en er een mondkapje gedragen moet worden.

Allemaal geen punt, tot het moment dat ik het volgende pad ingelopen ben, er een “dame“ ook dat pad inloopt en duidelijk voorbij wil, als ze ziet dat er twee mensen staan, waarvan ik er dus eentje ben, is ze van mening een kroon op het hoofd te hebben want ze duwt mensen gewoon opzij? Probeert domino te spelen met mensen dus? Ik kijk stomverbaasd op en zeg: 1.5 meter is toch geen probleem zeker? Dan komt er een partij bagger de mond uit, dat ik even niets weet te zeggen, beter ook want opnieuw zegt de omroeper: 1.5 meter afstand houden graag!
Ik kijk het mens aan en trek m’n schouders op? Welk deel snap je niet?

Een blik van verstandhouding naar de andere dame en de vuilspuitster besluit het pad uit te lopen, ik zeg nog: volgende keer je kroon opzetten!

Schrijver: An Terlouw, 24 november 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 3 stemmen 80Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)