Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Bal in de kamer!

Geert staat weer zijn mannetje, zoals hij dat eigenlijk altijd wel doet maar ditmaal is ie wel zo boos en zo terecht want wat is het geval? Een lid van de VVD, met het knappe salaris van een slordige €6000 per maand, jaja, je leest het goed, de man staat aan de microfoon te debatteren dat: in tijden van Zoom, in tijden van het “ thuis werken “ in tijden van dure brandstof het dus- gezien het feit dat hij voor een PO of een ander soort bijeenkomst het niet nodig vindt om zijn neus in de kamer te laten zien!

Hij vindt het niet nodig brandstof te verspillen, tijd te spenderen aan een bezoek aan Den Haag om zoals hij zelf zegt: de gehele dag naar zijn beeldscherm te kijken? Huh? Dan is volgens de man logisch dat hij thuis blijft en daar “ werkt “ jaja, want thuis kan hij dus ook naar dat schermpje turen, net als in Den Haag toch? Dat heet dan ook werken zo begrijp ik. De man verwijst naar zijn woonplaats die in Gelderland ligt, inderdaad een stukkie rijden, dat klopt!

Geert staat aan de microfoon en is boos, heel boos en dat is zeer zacht uitgedrukt want de man wordt met zijn eigen woorden om de oren geslagen immers: voor €6000 per maand je drie dagen, jawel DRIE dagen in Den Haag te vertonen is voor dat geld toch wel het minste wat je ervoor kunt doen? Wat ik me afvraag is de opmerking van de VVD’er, want die was: dat ik de hele dag hier naar een scherm moet gaan zitten turen?

Is dat het enige wat er gebeuren moet dan? Geert bracht ook nog even naar voren dat mensen die moeten werken, gewoon aan het werk gaan. Een chauffeur, een conducteur, een arts een verpleegster etc. etc. en geloof me: die zitten echt niet aan een bureautje naar een schermpje te sturen! Met als fijne bijkomstigheid, zeker niet voor drie dagen en €6000 per maand!

... €6000 verdienen voor drie dagen werk en dan niet op je kamer naar je schermpje willen kijken!
Leve de politiek! ...

Schrijver: An Terlouw, 30 januari 2022


Geplaatst in de categorie: politiek

3.1 met 7 stemmen 184Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
O. Steios
Datum:
4 februari 2022
Is Geert Wilders niet de man die spreekt over een nep-parlement? Hoewel Geert vaak aanwezig is, dat moet gezegd, zijn zijn bijdragen vaak beneden Haags peil. Heel veel geschreeuw en geen wol.
Naam:
Han Messie
Datum:
1 februari 2022
Email:
hmessielive.nl
Ja, zo'n man mag zich zeker vaker vertonen in de Tweede Kamer.
Daarbij moet ik zegen dat Geert ook niet een al te makkelijk heerschap is.
Laat hem maar blij zijn met de beschermers. die hem voorlopig bijstaan.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)