Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Allebei een tikkie maf, maar who cares

Twee rammen, qua sterrenbeeld dan en alle twee hebben ze veel zaken gemeen, niet alles natuurlijk maar veel wel! De ene werkt, de andere niet meer en dat wil weer zeggen dat overdag het contact merendeels via de app verloopt. Ook goed natuurlijk en elkaar op de hoogte houden van elkaars wederwaardigheden hoort daar natuurlijk ook bij. Zo wil het geval dat: als de ene weet dat ze ander op pad gaat- het laat weten en wanneer zij: die aan het werk is, zogenaamd op de schouder meelift naar welke bestemming dan ook.

Of het nou een date is in een ziekenhuis, een grote winkel of gewoon een plezierritje overal zijn ze eigenlijk met zijn tweetjes, reuze gezellig natuurlijk en aan het einde van het ritje ( of zittend in de wachtkamer ) gaan de appjes over en weer. Zo ook vandaag, ik stuur een berichtje om te zeggen dat- het weer erg gezellig was, we veel gezien hebben, maar ook moet ik even mijn excuus maken want wat wil het geval: wel, omdat ik zo in de rondte zat te kijken, merkte ik die verhipte grote barst in het asfalt te laat op!

Werden we beiden zowat gelanceerd, jemig wat een schrik! Sommige gaten kun je goed ontwijken, maar deze dus niet omdat ik het niet zag en zo, moet ik aan het einde van het ritje even: sorry zeggen, voor die knal die we samen maakten! Twee rammen, maar eentje op de weg en ach, zij heeft geen beurs achterwerk, ik dus wel…. Morgen weer?

... Twee rammen ...

Schrijver: An Terlouw, 22 maart 2022


Geplaatst in de categorie: vrouwen

2.2 met 5 stemmen 177Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
11 april 2022
Han, het is juist heerlijk om over de alledaagse dingen te schrijven, trouwens jouw bijdragen moet je niet bagatelliseren hoor, we zijn allemaal anders en denken- schrijven anders! Stel je voor dat het niet zo was, dan zou het eentonig worden toch! Dank voor je reactie
Naam:
Han Messie
Datum:
9 april 2022
Email:
hmessielive.nl
An, je beschrijft mooi hoe hemelse stralen het daagse leven kunnen beïnvloeden.
Ja, die verhalen van jou zijn van die humoristische en toch zo wezenlijke kiekjes van het dagelijkse leven.
Daarbij vergeleken zijn mijn verhalen meestal maar dwaze, uit de lucht gegrepen, verbeeldingen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)