Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De lustige kasteelvrouwe van Slot Assumburg

Er is bijna niemand meer in Heemskerk die de schoonheidskoningin Milou de Koe niet kent. De mannen aanbidden haar, de vrouwen gruwelen van haar. Haar man is de wereldberoemde bokser Rogier de Boer, die in zijn loopbaan zoveel geld heeft verdiend, dat hij bij machte was om Slot Assumburg op de Tolweg 9 in Heemskerk te kopen. Omdat hij met pensioen is, komt hij op een andere manier aan zijn trekken. Samen met Milou speelt hij al jaren een liefdesspel, wat hen beiden enorm veel plezier en opwinding schenkt. Als knappe verleidster flaneert Milou geregeld door de straten van Heemskerk en jaagt zij op alle mannen, die zij in haar vizier krijgt. Zij maakt geen onderscheid tussen knap of lelijk, slank of dik, jong of oud, rijk of arm, vrijgezel of getrouwd. De meeste mannen in Heemskerk zijn al voor haar charmes gevallen. Zij draagt de meest sexy jurken met vaak duidelijk zichtbaar de meest dure lingerie daaronder. Zij gebruikt de meest heerlijke en kostbare parfums en met haar mysterieuze, aanlokkelijke glimlach verslaat zij alle andere Mona Lisa's van Heemskerk. Zij hoeft een man maar even aan te kijken, of die man gaat meteen voor haar op de knieën. Haar lange, blonde haren golven tot over haar strakke, hemelse billen. De sport- en yogascholen in Heemskerk zitten vol met zwaar gemotiveerde vrouwen, die ook zo'n perfect sexy lichaam als Milou willen. Ze willen net als Milou de mannen voor het oprapen hebben. Ze gruwelen van het feit, dat zij de enige is, die de mannen van Heemskerk zo gemakkelijk weet te verleiden. Ze willen haar geheim ontfutselen en haar daarna naakt in de schandpaal stoppen.

De mannenverslindster Milou gebruikt steevast dezelfde smoes om haar prooidieren mee te versieren. Zij vertelt hen, dat haar man in feite een lompe boer is, die in het huwelijksbed niks presteert, terwijl zij zo enorm veel hunkert naar de meest fantastische seks. Meestal schenkt zij de argeloze minnaar in wording dan een vrij uitzicht in haar decolleté, waardoor de betovering al geslaagd is. Daarna vertelt zij, dat haar man, die botte stoethaspel, voor een maand naar zijn villa in San Tropez is, waar hij met zijn maîtresse Angelique ligt te rommelen. 'Ik zweer je dat ze Angelique heet, die sloerie, maar als je zin hebt om vanavond bij mij langs te komen, dan ben je van harte welkom en maken wij lekker ons eigen feestje!', zegt Milou tenslotte. Het leeuwendeel van de mannen in Heemskerk is al bij haar langs geweest, maar dat verliep keer op keer heel anders, dan ze zich hadden voorgesteld. Iedere man, die bij haar in huis met haar probeerde te gaan vrijen, keek ineens raar op zijn neus, toen er ineens een zwaargespierde Rogier te voorschijn sprong, die haar zogenaamd kwam redden van een brutale snoodaard. Rogier gaf iedere man een keiharde klap op het rechteroog en verwijderde de indringer uit het huis. Inmiddels zijn alle afgewezen mannen te herkennen aan hun blauwe rechterogen, waarmee zij tot hun grote schande een tijd mee rondlopen. Je herkent ze ook aan de donkere zonnebrillen. Geen enkele naar binnen gelokte man heeft nog seks gehad met de hete stoeipoes Milou en dat is dan ook niet haar bedoeling. Het feit dat Rogier haar steeds komt redden en een flinke klap uitdeelt, wint hen beiden alsmaar weer verrukkelijk veel op. Die in scene gezette reddingsacties geven hun beiden een superkick en doen hun seksleven uitermate bloeien.

Het gekke is, dat geen enkele gedupeerde man wil toegeven, dat hij een blauwtje heeft gelopen en ze verzinnen allemaal wel wat over hun blauwe oog. Menno Vermeer vertelt aan zijn vriend Floris de Ridder, dat hij zo in extase was, vanwege het ultieme genot, dat hij begon te zazen en zijn oog aan de rand van een plafondbalk stootte. 'Die passie, die overgave en die magie van die sexbom, mán, je moet er echt naartoe, dat moet je jezelf gewoon gunnen, dat moet je echt zelf gaan beleven!', pusht Menno, die compleet uit zijn duim zuigt. 'Overdrijf je niet een beetje?', vraagt Floris redelijk nuchter. 'Niet eens een beetje, Floris, maak nu maar een afspraak met die lekkere stoot, dan praten we later wel verder!', antwoordt Menno. De volgende dag is het snikheet en zit Floris vlakbij Slot Assumburg te wachten. Het is rond de 40 graden en hij drinkt continu wat bronwater. Wanneer hij Milou op de fiets ziet komen, steekt hij zijn duim uit om een lift te vragen. Haar zachtgele zomerjurk wappert omhoog en hij ziet de bolling haar zwarte slip. Hij slikt even wat weg. Dan vraagt hij: 'Mag ik vanavond bij u op bezoek komen, edele jonkvrouwe?'. 'Maar natuurlijk, edele landloper, komt u maar rond tienen! Mijn man, die gemene schuinmarcheerder, zit nog steeds in San Tropez!', antwoordt de vrolijke Milou, die meteen daarna haar fietstocht hervat. 'Yes! Gelukt!', denkt hij triomfantelijk en hij ploft tevreden in de berm. 'Ik Floris, van achteren genaamd de Ridder, ga vanavond een hoogtepunt in mijn avontuurlijke leven meemaken!', schreeuwt hij in de ruimte.

Iets voor tienen 's avonds belt Floris aan bij Slot Assumburg. Even later verschijnt de schaars geklede Milou in de deuropening. Hij volgt haar naar een groot vertrek aan de oostzijde, waar de ramen wijd open staan. Om een beetje in de sfeer te komen, drinken zij eerst een fles Chileense wijn leeg. Op een gegeven moment gaat Milou wijdbeens voor hem staan, terwijl hij nog zit. Ze draagt nog steeds die mysterieuze, zwarte slip en het is wel duidelijk, dat hij nu in actie moet komen, wat hem geen enkele moeite kost. Hij pakt de onderkant van haar jurk en schuift die langzaam omhoog naar haar buik. De bolling van haar slip kijkt hem aan en vraagt erom om naar beneden getrokken te worden. Even aarzelt hij en kijkt hij naar haar gezicht. Ze houdt haar ogen verwachtingsvol gesloten en op haar lange nepwimpers dansen elfjes en Cupido's in een reidans. Heel voorzichtig pakt hij met de toppen van zijn vingers het elastiek aan de bovenkant van haar slip. Juist op het moment dat hij haar slip naar beneden wil trekken, roept zij ineens: 'Heer Rogier, red mij!'. Floris zit stomverbaasd naar haar mond te kijken, die de vorm van een hoefijzer heeft gekregen. Vanuit een onzichtbaar weggewerkte deur stormt er een grote, gespierde kerel op Floris af. 'Die zou toch in San Tropez zijn!', roept Floris tegen de wegvluchtende verraadster. 'Daar weet ik niets van!', roept ze nog terug. Floris veert op en hij gaat meteen in de bokshouding staan. Precies op tijd, want Rogier haalt al uit en treft hem op zijn linkerschouder, waardoor hij even wankelt en een Ming-vaas omstoot. 'Tering, minkukel, weet je wel wat zoiets kost?', bokt Rogier, die een rechtse probeert uit te delen, maar Floris weet vliegensvlug te bukken en hij slaat Rogier keihard in zijn plexus solaris. Rogier zakt op zijn knieën en hij probeert nog één keer uit te halen, maar Floris is eerder en slaat hem knock-out.

Drie dagen later verlaat Rogier zijn vrouw Milou en zet hij de scheidingsprocedure in gang. Met zijn blauwe oog gaat hij voorgoed naar San Tropez. De bokswedstrijd met Floris heeft hem de das omgedaan. Hij erkent zijn meerdere. 'Naast enkele miljoenen krijg ik ook Slot Assumburg', zegt Milou met haar mierzoete stem, 'dus we kunnen hier lekker blijven wonen!'. 'Ik had niet anders verwacht!', zegt Floris, die haar een stevige mondkus geeft en ondertussen met zijn hand onder haar slip frunnikt. Hij geniet van haar zalige kreungeluiden en van de luxe, fruitige parfum die uit haar nek omhoog walmt. 'Opium?', fluistert hij. 'Opium!', fluistert zij.

Schrijver: Joanan Rutgers, 19 juli 2022


Geplaatst in de categorie: humor

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 21Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)