Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Een lief voorstel…vind ik dan?

Gewoonlijk vallen er elke week folders in onze brievenbus, met de nadruk op gewoonlijk want de laatste tijd is het qua bezorgen bar, waarschijnlijk komen ze richting de maand december weer wat frequenter bezorgen want dan lopen we tegen het einde van het jaar aan en mogen ze weer langskomen en ons de beste wensen geven met een uitgestrekte hand, want natuurlijk behoor je dan: een financiële vergoeding in die hand te stoppen omdat: je zo regelmatig de folders in je bus vindt.

Nou weet ik ook wel dat je een app kunt installeren, maar eerlijk is eerlijk, een folder is even heel iets anders dan een blik werpen op je mobiel, waar nog bijkomt dat er bedrijven zijn die verwachten dat je alsnog een printje maakt van een eventuele aanbieding?

Terugkomend op de folders een aanverwante aanbiedingen zou het toch ook best aardig zijn eens een keer een leuk aanbod te krijgen van je eigen verzekeringsmaatschappij, in de vorm van: u hoeft dit jaar geen eigen bijdrage te betalen omdat: u dat al diverse jaren gedaan hebt?

Of: u hoeft drie maanden geen premie te betalen, want we hoeven u er nooit aan te herinneren? Of: ga gratis naar de tandarts, de procenten die u normaal moet betalen, zijn voor onze rekening? Want decennia geleden hadden ze de zogenaamde medicijnknaak, je had een stempelkaart voor de apotheek en als die vol zat, hoefde je de knaak niet meer te betalen zeg maar, wat bij ons best wel voorkwam ook!

Stel je voor dat ze met zoiets zouden komen, dat zou toch wel even heel erg lollig zijn? Gebeuren doet het natuurlijk niet, al is het een (vind ik dan) een heel leuke klantenbinding?

Schrijver: An Terlouw, 28 oktober 2022


Geplaatst in de categorie: geld

3.7 met 6 stemmen 133Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)