Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Verdwaalde raketten landen in Polen

We konden erop wachten dat een escalatie als antwoord zou komen op het vreedzame verzoek van Zelenski: te stoppen met deze nare oorlog. We zagen het aankomen, de onvoorspelbare actie die een direct gevolg zijn van mensen die de hersens wel op de juiste plaats hebben zitten en ze ook gebruiken!

Verdwaalde raketten kwamen terecht in Polen, ‘slechts‘ 100 kilometer verwijderd van de oorspronkelijke plaats waar ze verwoesting aan moesten brengen.
We konden erop wachten, maar nu de grootste fout een feit is, dat de Russen een miscalculatie deden, ze met die moordende dingen een land raakten dat er geen genoegen mee neemt en gepaste represailles zal nemen, dat hadden we niet verwacht want- we hoopten stiekem dat “de slag om Oekraïne“ voldoende zou zijn?

Gezien in het kader van: een militaire oefening dan? Dat die oefening uitmondde in een ongelofelijke smerige dodelijke oorlog, hadden we kunnen weten, maar je hoopt altijd op beter en nu? Nu zijn de rapen gaar, de eerste slachtoffers een feit en stevenen we af op nog meer ellende…

Verdwaalde raketten, afgevuurd door Russische dwazen!

Bron: nu.nl, Russische raketten verdwaald en terecht gekomen in Polen, inmiddels twee dodelijke slachtoffers,

Schrijver: An Terlouw, 15 november 2022


Geplaatst in de categorie: oorlog

3.5 met 2 stemmen 84Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)