Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Kaag en excuses!

Excuses voor het slavernijverleden. Om te beginnen begrijp ik dus echt niet waarom dat na zo veel jaren moet gebeuren, maar dat ligt ongetwijfeld aan mij. Wat er helemaal niet te bevatten is: dat mevrouw Kaag dus een tripje naar Suriname moet maken omdat er een discussie is ontstaan, vanwege het feit dat het merendeel van de slachtoffers - of nazaten ervan dan - graag zouden zien dat dit volgend jaar gedaan zou worden!

Een heel logische gevolgtrekking lijkt mij! Wat veel minder logisch is: dat er dus een peperdure trip voor nodig is om deze excuses te bespreken en dat in de huidige tijd van: digitalisering….beter een vliegtuig in, dan een kamer met schermen die iets minder kostbaar zijn.

Tenzij het zo is dat het bij mevrouw K. in huis 17 graden is natuurlijk want tja, de temperatuur in het vliegtuig en in het land waar ze eventjes heen gaat, daar is het natuurlijk wel erg aangenaam….
Typisch weer zo’n actie waar ik me fronsend bij bedenk: zijn hier nou hersens aan het werk of zit er echt iets anders achter!?

Schrijver: An Terlouw, 11 december 2022


Geplaatst in de categorie: politiek

2.0 met 1 stemmen 134Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)