Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Tilly Verburg uit Tilburg

Tijdens de plechtige eucharistieviering in de Sint-Dionysiuskerk op de Stadhuisstraat 6 in Tilburg zit Lambertus Zoeteman naast de losjes geklede Tilly Verburg, die onlangs 'De herontdekking van het lichaam' van Bregje Hofstede heeft uitgelezen, wat haar seksuele energie weer doet stromen. Wanneer Lambertus haar de vrede van Christus toewenst, kijkt hij hij niet alleen naar haar van boven half zichtbare borstenpaar, maar trekt hij met zijn rechterhand haar rechterarm zodanig omhoog, dat hij ruim baan heeft om met zijn linkerhand in haar rechterborst te kunnen knijpen. Je zou dit absoluut niet van de anders altijd zo gereserveerde apotheker Lambertus verwachten, maar zijn linkerhand aarzelt geen moment en tast vrolijk toe. 'Ga je lekker?', reageert Tilly op een fluisterende toon, terwijl zij hem vol ongeloof in de lege vissenogen kijkt. 'Je bent ook zo verdomde aantrekkelijk!', fluistert hij terug, 'maar sorry als je het niet op prijs stelt!'. Achter hen zit de mollige bibliothecaresse Petronella Vermeulen, de enige die het merkwaardige schouwspel heeft gezien. Lambertus kijkt ietwat verward achterom en hij verdrinkt meteen in de vochtige ogen van Petronella, die hem een lieve glimlach schenkt en maar wat graag ook een keer in haar borsten gegrepen wil worden, al zou zij zoiets nooit rondbazuinen natuurlijk, want dan krijgt zij alle Tilburgse mannen achter zich aan. Haar joekels worden door alle mannen wel gepruimd en dat weet zij maar al te goed, maar zie ze maar zover te krijgen, die verlegen mannen van tegenwoordig, die watjes, die niets meer durven te ondernemen. 'Die hele Me Too hype is funest voor de seksuele feestelijkheden!', denkt Petronella met een zure blik, 'de mensen worden van alle kanten angst aangepraat!'. Ze ziet hoe Tilly haar rechterhand op het linker bovenbeen van Lambertus legt en hoe zij die wat heen en weer wrijft. 'Na haar wil ik hem!', denkt zij vastbesloten en doelbewust. Pastoor Frans Fraters wenst de karige aanwezigen allemaal een prettige voortzetting van de dag toe. 'Dat gaat wel lukken!', denkt Lambertus, die werkelijk denkt, dat hij het is, die het initiatief heeft genomen en dat hij het is, die zijn slag zal slaan. Hij weet maar amper hoe geraffineerd en berekenend een vrouw als Tilly te werk kan gaan.

Na zijn avondeten en wat fitnessoefeningen fietst Lambertus door het donker naar Tilly. Haar huis op de Goirkestraat 82 lonkt hem als een oud bordeel in Luilekkerland. Hij verstopt zijn fiets op een donkere plek en hij sluipt zo ongemerkt mogelijk naar Tilly's achtertuin. Daar hangen de gordijnen wagenwijd open en ziet hij Tilly dansen op voor hem onhoorbare muziek. Zij voelt, dat hij in de buurt is, als een roofdier kan zij hem ruiken. Lambertus beseft niet dat zij hem in de val lokt, nee, die sullige Lambertus denkt nog steeds dat hij hier de veroveraar is, de Don Juan en Casanova ineen. Tilly begint steeds wilder te dansen en op een gegeven moment trekt zij haar jurk uit en ziet Lambertus haar kleurrijke en uitdagende lingerie. Hij sluipt naderbij, waardoor de opzwepende muziek door de ramen hoorbaar wordt. Hij herkent 'Give Me The Night' van George Benson, wat hem naar zijn jonge jaren terug doet voeren. Vervolgens klinkt 'Never Gonna Let You Down' van Rick Astley, waardoor Lambertus aan decorumverlies gaat lijden en hij mee begint te dansen. Tilly heeft allang door dat hij buiten in de achtertuin is, maar zij laat dat niet aan hem merken. Tijdens 'I Was Made For Loving You' van Kiss beweegt Tilly steeds sensueler en schudt zij met haar billen, zoals Braziliaanse vrouwen dat zo goed kunnen. Lambertus raakt nu helemaal van de wijs en hij wil het liefste naar binnen stormen om haar soepele lichaam van top tot teen te beminnen en nooit meer los te laten. Tilly lijkt zijn vurige wens te raden, want zij gaat al dansend naar de achterdeur in de bijkeuken en zij draait het slot open. Zij zet de deur zelfs op een grote kier. Even later vervolgt zij haar erotische dansfestijn en weet Lambertus wat hem te doen staat, al gelooft hij dat hij dit allemaal maar droomt. 'Het is een Godswonder!', denkt hij blijmoedig, 'de vrede van Christus zij met jou, lieve Tilly, laten we er maar een gezellige boel van maken!'. Ondertussen verlaat Petronella Vermeulen haar villa op het Wilhelminapark 124, omdat zij geen geduld meer heeft en wel eens bemind wil worden na al die jaren met loerende blikken en verder niets. Petronella's buurvrouw Saar Lepelaers krijgt het ook op haar heupen en zij voelt dat er passie in de lucht hangt. Een dierlijke drang brengt Saar en Petronella tezamen en samen fietsen ze naar het huis van Tilly. Het lijkt wel een kettingreactie te veroorzaken, want de vriendinnen Milou Pruimboom en Jacoba Fruithof verlaten Milou's villa op de St. Josephstraat 122 en ook zij gaan richting Tilly's huis, in Milou's Tesla. Tijdens de autorit drinken zij champagne en verheugen zij zich op een fantastisch bal.

Terwijl Lambertus en Tilly open en bloot de liefde met elkaar bedrijven, staan Petronella, Saar, Milou en Jacoba hen gade te slaan. Het verbaasd hen alle vier wat die anders zo saaie Lambertus toch in huis blijkt te hebben en hoe langer het schouwspel duurt, hoe meer opgewonden zij raken. Petronella is de eerste, die zichzelf helemaal ontkleed en door het dolle gaat. De andere drie volgen al snel en allen willen door Lambertus bemind worden. Het werkt aanstekelijk. Door hun razende hormonen ziet Lambertus er opeens uit als een George Clooney, een Tom Cruise, een Richard Gere, een Leonardo di Caprio, een Johnny Depp. De seksuele lust giert door hun onhoudbare lichamen. Petronella ontdekt dat de achterdeur niet op slot is en samen sluipen zij voorzichtig naar binnen. Zij gaan over tot een verrassingsaanval en tijdens 'I Wanna Kiss You All Over' van Hot Chocolat rennen de vier naakte vrouwen de huiskamer in, waar zij tot hun grote verbazing niemand aantreffen. Zelfs Hot Chocolat is verstomd en er heerst een serene stilte in Tilly's huiskamer. De heiligenbeelden kijken verbaasd naar de vier naakte, verwilderde vrouwen. 'Dit is echt een foute boel!', zegt Saar, 'dit is pure hekserij!'. 'Ja, verdomd zeg, die Tilly is volgens mij een zwarte heks, die ons betoverd heeft om zulke gekke dingen te doen!', zegt een bibberende Milou. 'Hoe kan dat nou?', zegt Jacoba, 'wij hebben toch alle vier hetzelfde gezien?'. 'En alle vier zijn wij door onze onbesuisde geilheid op hol geslagen!', zegt Petronella, 'kom, laten we er snel vandoor gaan, want die Tilly is echt een lelijke, gevaarlijke heks!'. 'Als onze bezemstelen tenminste nog buiten staan!', grapt Saar. Juist op dat moment gaat de voordeur open en lopen Tilly en Lambertus na een lange avondwandeling naar de woonkamer, waar zij tot hun grote schrik de vier naakte vrouwen zien. 'Hoe komen jullie hier binnen en waar zijn jullie kleren?', vraagt Tilly, die gek genoeg verder uiterst rustig blijft. 'Die liggen buiten!', zegt Petronella, die met haar ene hand haar harige poes bedekt en met haar andere hand haar druiventrossen. De andere drie staan met twee handen voor hun pruimen en laten hun meloenen rustig zwabberen. 'Wanneer jullie nu even snel jullie kleren weer aantrekken, dan maak ik wat Glühwein warm en serveer ik wat lekkere hapjes!', zegt Tilly, 'en misschien wil Lambertus dan wat Chopin-klanken op mijn oude piano pingelen, want het is hier al maanden stil in huis!'. De dames trippelen gewillig naar buiten en even later nippen zij van de hete wijn en dippen zij hun kaasblokjes in Doesburgse mosterd. Lambertus zingt koralen van Bach en Tilly zit met een geheimzinnige glimlach naar de vier dames te kijken, die na deze avond unaniem besluiten om naar een nonnenklooster te vertrekken en die Lambertus voortaan als Sint-Lambertus beschouwen.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
13 december 2022


Geplaatst in de categorie: vrouwen

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 364Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)