Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De ‘ Blote kleren van de Keizer ‘

Een grappige titel eigenlijk maar zo heet nou eenmaal de voorstelling waar mijn/ onze kleindochter een rol in speelde en waar ik gisteren voor de tweede keer heen ging in het Hofplein theater in Rotterdam. Opgehaald door mijn eigen kind waren we getuige van een meisje van 16, wat de sterren van de hemel speelde, die ze ook van de hemel zong in een paar solo’s.

De voorstelling is eigenlijk een prachtig voorbeeld van hoe- het kan gaan tegenwoordig, de boodschap is zo duidelijk middels gebruik van online toestanden, het hele verhaal eromheen eveneens.

Lachsalvo’s klonken steeds door de uitverkochte zaal, de diverse applaus acties- tot staande ovaties toe, logen er niet om…
Humor, een traantje wegpinkend maar bovenal de saamhorigheid van de cast was geweldig in 1 woord, het publiek trouwens ook! Ik ben trots op mijn mooie kleinkind die haar schroom overwon en een mooi stuk speelt, waarin ze ziel en zaligheid legt net als alle anderen natuurlijk.

De blote kleren van de keizer, een stuk wat je gezien moet hebben om te weten waar het over gaat, genieten kun je pas als je het van dichtbij meemaakt! Wanneer ik moe en koud thuis kom, ligt manlief al in bed, mijn plekje te verwarmen…een mooi eind van een prachtige avond! Ik tel mijn zegeningen…

... Onze kleindochter die samen met de rest van de cast de sterren van de hemel speelde ...

Schrijver: An Terlouw, 22 januari 2023


Geplaatst in de categorie: film

4.0 met 3 stemmen 223Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
4 februari 2023
Email:
hmessielive.nl
An, je vroeg me laatst bij mijn verhaal van het Museumsprookje of daar nog een vervolg op kwam.
Nu, mijn verhaal "Schappelijke stuwing" is dat wel een beetje. Geen doorlopend vervolg, maar wel een verhaaltje van min of meer dezelfde aard.
Naam:
An Terlouw
Datum:
23 januari 2023
Han eerst dank je wel voor je lieve reactie en ja, ik hoop stiekem ook dat Andersen dat meegemaakt heeft! Het was echt top! Zo genoten en steeds uitverkocht ook dus prima gedaan!
Naam:
Han Messie
Datum:
23 januari 2023
Email:
hmessielive.nl
An, heel terecht mag je reuze trots zijn op jouw kleindochter.
Andersen, de schrijver van de nieuwe kleren van de keizer, zou zich vast heel vereerd voelen door het optreden van deze avond. Wie weet, heef hij het vanuit Gene Wereld gezien.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)