Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Wraak in Borne

De smoorverliefde stewardess Kaatje Voorhuis staat al tien minuten naar zichzelf te kijken, terwijl zij haar pas aangekochte lingerieset van het elegante merk PrimaDonna bewondert, waarin haar weelderige vormen fantastisch tot hun recht komen. 'Hiermee moet ik Sjoerd absoluut kunnen verleiden!', denkt zij tevreden, 'zoveel sexappeal zal hij zeker niet kunnen weerstaan!'. Ze is nog wel wat moe van haar vlucht naar Honolulu, maar de afspraak met Sjoerd schenkt haar nieuwe vleugels. Er zijn enkele weerbarstige schaamhaartjes boven haar slip te zien en die knipt ze met een klein schaartje weg. 'Het moet wel in alle opzichten een verrassingspakketje blijven!', zegt ze tegen zichzelf. Met haar volle rechterhand wrijft ze even bemoedigend en goedkeurend over de bollende, kleurrijke slip. 'Nou, geile Sjoerd, ik heb er verdomd veel zin in, ik kom eraan, domme treuzelaar!', zegt ze extra luid, alsof ze daarmee de missie kan bezweren. Ze kijkt nog even goed over haar schouder om haar goed gevormde billen nog een keer te feliciteren. 'Me dunkt, om in te bijten, zo lekker, lijkt mij!', zegt ze met een welgemeende glimlach tegen haar spiegelbeeld. Ze schudt haar borsten nog een beetje op en daarna glijdt ze in haar soepel vallende doorschijnjurk van Ann Demeulemeester. Her en der verwijdert ze denkbeeldige pluisjes en trekt ze het één en ander recht. Ze plaatst lichtblauwe glitteroogschaduw en een lichtblauw streepje onder haar ogen. De nepwimpers besluit ze niet te gebruiken. Ze zet een schoonheidsstip onder haar linkeroog en de purperrode lippenstift van Christian Dior vervolmaakt het geheel. Ze heeft nog een kwartier om alle lichten in haar herenhuis op de Grotestraat 120 uit te doen en zichzelf met wat whiskygezuig moed in te drinken. Vanwege haar lippenstift gebruikt ze een rietje. Wanneer er ondanks haar voorzichtigheid toch nog een whiskydruppeltje op haar jurk valt, dreigt ze eerst compleet in paniek te raken, maar met een zakdoekje droogt ze het druppelvlekje en ze ziet er al gauw niets meer van. In de hal kijkt ze nog enkele seconden naar haar schilderij van Berthe Morisot, waar ze erg verguld mee is. Ze put er kracht uit en altijd wanneer ze iets spannends in de buitenwereld gaat doen, heeft ze dat intieme moment met dit schilderij. Het is alsof Berthe haar als eeuwig jonge vrouw heeft geschilderd.

Er staat een redelijk frisse wind in Borne, terwijl Kaatje in haar lange jas tot op haar enkels richting Huize Meyling op de Stationsstraat 74 schrijdt. Met haar rechterhand houdt zij de boord van haar jas extra gesloten. 'Ik hoop maar dat hij ook goede whisky in huis heeft!', denkt zij om haar zenuwen, die ondanks haar uitstekende voorbereiding toch de kop opsteken, te verdrijven. 'Hé hallo Kaatje, waar ga jij zo laat nog naartoe?', roept Beertje Hofstede, een oude bekende van Kaatje. 'O niets, gewoon even een frisse neus halen!', liegt zij. 'Ja zeg, ik ga haar even vertellen dat ik op vrijersvoeten ben! Dan weet heel Borne dat in een mum van tijd!', denkt Kaatje, terwijl ze opgelucht ademhaalt. In Huize Meyling branden de lampen en ziet het er vredig en aanlokkelijk uit. Kaatje weet dat ze er alles aan heeft gedaan om zo aantrekkelijk mogelijk voor de dag te komen en dat onderstreept haar zelfverzekerde houding, ook al gieren de zenuwen onderhuids door haar kokende bloed. De deftige Sjoerd de Hochepied lijkt wel achter de voordeur op haar te hebben gewacht, want hij opent direct nadat zij heeft aangebeld. 'Kom binnen, mijn geliefde Kaatje, het is buiten veel te fris voor een kwetstbare schoonheid zoals jij!', zegt een opgetogen Sjoerd, die duidelijk zijn mooiste kleren heeft aangetrokken en anders dan anders net als haar overtuigend op de versiertoer is. 'Het zit mee!', denkt Kaatje, 'hij wil er vanavond net als ik eindelijk werk van maken!'. 'Laat mij eerst jouw mooie jas eens op de kapstok hangen!', zegt hij, terwijl hij ondertussen haar betoverende doorschijnjurk bewondert. 'Hoe was je vlucht naar Honolulu? Vermoeiend?' 'Vermoeiend ja!' 'Nou, kom dan maar snel, dan ga ik jou eens lekker verwennen, wat wil je drinken?' 'Een whisky graag!' 'Ik heb een hele goede Jameson klaar staan!' 'Dan lijkt mij dat de beste optie!' 'Hemeltjelief, Kaatje, wat zie je er bijzonder bekoorlijk uit!' 'Dank je, jij anders ook!' 'Vind je?' 'Anders zeg ik het niet!' 'Weet je wat, ik zet Céline Dion even op, want ik heb nog steeds hele goede herinneringen aan dat concert van haar in Parijs, waar we toen samen geweest zijn!' 'Ik ook!'.

Na een half uur babbelen, drinken en snabbelen in de achterkamer vliegen Sjoerd en Kaatje elkaar ineens in de armen en beginnen zij hartstochtelijk te tongzoenen. Sjoerd streelt over haar heupen en even later over haar borsten. 'Wacht!', zegt Kaatje, 'ik wil je eerst even wat laten zien!'. Als een volleerde stripteasedanseres beweegt zij heel zwoel op de tafel en laat zij haar jurk langzaam naar beneden glijden. Sjoerd zit haar met een open mond aan te gapen en zodra hij haar hoogst sexy lingerie-outfit ziet, verschijnt er een dikke glimlach op zijn gezicht en begint hij spontaan te applaudisseren. 'Allez hey, de mooiste stewardess van de hele wereld!', roept Sjoerd, die zijn broek naar beneden trekt. 'Niet gek hé!', reageert zij, terwijl ze opwindende bewegingen blijft maken. 'Dat opgeilen van jou is klasse!', zegt Sjoerd, 'kijk hier maar eens!'. 'Dat is inderdaad een stevige vlaggenstok, maar nu de vlag nog hijsen!', zegt Kaatje met een supergeile stem, 'de hoogste tijd om feest te gaan vieren!'. Heupwiegend en zeer geraffineerd beweegt zij haar slip naar beneden en ontgrendelt zij haar artistieke BH, die zij daarna als een lasso rondslingert. Er komt stoom uit de neusgaten van Sjoerd de stier. Hij begint ongeduldig te grommen en met zijn benen afzetbewegingen te maken. Door de hoge positie van Kaatje's vagina kan Sjoerd alles goed zien. Terwijl Kaatje hunkerende geluiden maakt en haar vochtige, sierlijke schaamlippen naar buiten opentrekt, wordt Sjoerd helemaal zot van begeerte. Wanneer zij ook nog eens haar borsten naar voren drukt, staat hij op ontploffen. Zij draait hem even haar strakke billen toe en zij speelt dat zij timide is. Met een trillende hand voelt hij aan haar billen. Hij is in extase. 'O, mijn God, is dit echt?', vraagt hij hardop. 'Geniet er nou maar van!', antwoordt Kaatje, die opeens voorover bukt en hem een ruim uitzicht in haar goddelijke gleuf toont. Het liefste wil hij zijn snuit en tong zo ver mogelijk in haar opening stoppen, maar hij realiseert zich ineens dat de gordijnen nog openstaan. Met een bonzend hart loopt hij naar de gordijen en terwijl hij aan het gordijnkoord wil gaan trekken, klinken er ineens enkele schoten. Sjoerd is in zijn hoofd en hart getroffen en hij valt op de grond. Kaatje schrikt enorm en zij springt meteen van de tafel. Zij rent naar Sjoerd en zij tilt zijn hoofd op. 'Vlucht!', is het laatste wat hij zegt. Het kamerlicht valt op een verwilderde vrouw voor het raam, die haar pistool op Kaatje richt. Kaatje kijkt haar verbijsterd aan. Er klinken nog twee schoten. De rancuneuze ex van Sjoerd, Geesje Wolvecamp, heeft ook Kaatje vermoord. Volgens de zwaar gestoorde Geesje was zij net zo schuldig als Sjoerd. 'Hij heeft mij natuurlijk om haar verlaten!', denkt Geesje, die snel Borne verlaat.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
25 juni 2023


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 40Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)