Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Digitale absurde cookies! Zeg maar gewoon: reclame

Wanneer je op internet bepaalde zaken zoekt, een online winkel hebt gevonden ook nog dan komt er steevast in beeld: accepteert u cookies en ach ik denk vaak: klik maar op ‘ja‘ want wat maakt het uit?

Nou het maakt best wat uit, je hebt er onderhand een dagtaak aan om die ellende weg te tikken en oh ja - ik weet dat ik me af kan melden wat ook gebeurt hoor, zeker als je weet dat: we wonen in een appartement en er elke dag aanbiedingen binnen komen voor het plaatsen van zonnepanelen, dat is één!

Ook komt er een fors aantal malen een aanbieding van: goedkoper aan electra en gas? Nou heb ik al jaren Eneco en ben daar heel tevreden mee dus waar dat vandaan komt, geen idee?

Dan nummer 3, de diverse vakantiebestemmingen lopen bijkans mijn iPad uit en te weten dat we niet eens meer met vakantie gaan, is dit wel heel erg flauw zeker omdat: ik dus nooit iets aangeklikt heb wat ermee te maken kan hebben?
Een mooie 4e is: aanbieding: een prachtig zwembad voor uw tuin! Jemig, net als die zonnepanelen is dit dus echt iets wat absurd is!

Ons balkon is een meter breed, acht meter lang en echt als je daar dus een zwembad geplaatst kunt krijgen, moet je naar je bovenburen voor het plaatsen van een trappetje net als voor een duikplank, nou ja voor de laagste dan, want voor de volgende moet je een etage hoger en voor de hoogste duikplank…precies naar het dak van het complex, ja dat dak dus waar ze me voor benaderen voor zonnepanelen?

Een leuke vijfde is, ik kan voor mezelf beginnen, de cursus ligt klaar, subsidie voor het grijpen en ik krijg alle medewerking die ik wil!
Het enige wat ik nu ( niet wil ) ga doen is: even alle shit opzeggen, voor de zoveelste keer! Echter: als ik ( weer ) probeer van die loterij af te komen….komt er in beeld dat ik me in bochten moet wringen…

En ineens denk ik: zonder al die digitale shit wordt het wel heel erg rustig want, in het ziekenhuis deden de zuilen het niet en we kwamen er achter dat al die mensen, zittend achter de diverse balies, echt nog kunnen praten en zo: werd het toch nog gezellig rumoerig!

Schrijver: An Terlouw, 19 juli 2023


Geplaatst in de categorie: internet

3.3 met 3 stemmen 292Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)