Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Heel enge dingen hoor!

Wanneer ik ‘s avonds naar een heel enge bloederige film kijk, zo eentje waarbij het bloed bijna van je tv scherm af druipt, kun je er zeker van zijn dat ik midden in de donkere nacht wakker word, omdat het met me mee naar bed gaat!

Wanneer er sprake is van een drukke dag, is dat hetzelfde, je neemt als het ware de drukte mee naar bed- naar dromenland dus (altijd al graag willen weten waar dat land zit trouwens) en dan kan het gebeuren dat je ‘s morgens nog meer moe bent als toen ik de avond ervoor aanstalten maakte om erin te gaan, wetende dat het tijd is om op te staan.

Een drukke en volle dag geeft hetzelfde maar daar ontkom je niet altijd aan, sommige dingen staan nou eenmaal op het ‘gewone‘ lijstje en die behoren gedaan te worden! Toch? Maar met een enge film kijken ‘s avonds ( en dan bedoel ik echt een heel enge) zo eentje waarbij je zelfs overdag nog schrikt als er van die rare dingen gebeuren, zoals een schedel voor je voeten of een lijk in de kast, iemand die vanuit het niets doodgeschoten wordt, die dingen kijk ik dus het beste niet meer ‘s avonds!

Groot voorbeeld is dat ik vorige week, net nog een stukje (eng stukje dus) mee kreeg na een heel drukke dag met als gevolg: midden in de nacht wakker worden, zeker wetende dat er rottigheid in huis was, het zweet op m’n voorhoofd stond en na (met de bibbers in m’n benen) het huis doorgelopen te hebben, weer in bed gekropen, zo dicht mogelijk tegen eega aan die bromt: wat is er?

Nou niks, ik had een nachtmerrie en ben een beetje bang….Hij schuift op en zegt: kom maar hoor er is niks….Hij slaapt verder en ik lig beschut tegen……

Schrijver: An Terlouw, 6 augustus 2023


Geplaatst in de categorie: film

3.3 met 3 stemmen 273Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
8 augustus 2023
Email:
hmessielive.nl
Ja, bepaalde films zorgen voor inbeeldingen en zinsbegoochelingen, die je weleens moeilijk van je af kunt zetten.
An, maar gelukkig dat je weer veilig en gerustgesteld tegen je man aan kunt kruipen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)