Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De onderschatte potten van Olterterp

Tot grote ergernis van baron Haaie van Harinxma thoe Slooten is er een vrouwelijk echtpaar in Huize Olterterp aan de Van Harinxmaweg 17 in Olterterp komen te wonen. De stuurse, extreem hetero-seksuele baron kan het simpelweg niet uitstaan, dat twee vrouwen elkaar openlijk het ja-woord hebben gegeven. 'Dit verpest de goede manieren van ons keurige land!', zegt hij tegen zijn butler Pierke Baard, die bij alles wat zijn meester zegt vriendelijk ja knikt. 'Het is toch godgeklaagd dat die twee oversekste wijven de sfeer van dat statige huis verpesten!', zegt Haaie. 'Wat u zegt, meneer, u heeft volkomen gelijk!', zegt Pierke. 'Dat kan toch zo niet doorgaan, Pierke, straks worden we nog door die lesbische troela's geregeerd!' 'Wat u zegt, meneer!' 'Aan jou de taak om die verdorven sletten de nodige angst in te boezemen, mijn beste!' 'Zo u wilt, meneer!' 'Ik kan het natuurlijk niet verkroppen, dat de buurt verloedert en jij weet vast wel hoe die wulpse deernen de stuipen op het lijf gejaagd kunnen worden!' 'Zeker wel, meneer!' 'Doe wat je moet doen, mijn beste Pierke, zorg dat die lelijke lesbiennes onze schone provincie verlaten!' 'Jawel, meneer!' 'Drijf die onzedelijke indringers tot het uiterste en zorg dat ze met hangende pootjes op de vlucht slaan!' 'Begrepen, meneer!' 'Ga desnoods met beiden naar bed, maar laat de missie in godsnaam slagen!' 'Komt in orde, meneer!'.

Terwijl baron Haaie door zijn Harinxmastate aan de Harinxmaweg 1 in Beetsterzwaag ijsbeert, fietst de gelukzalige Pierke naar Huize Olterterp. Pierke voelt zich net een stoere ridder uit de middeleeuwen, die een heilige taak te vervullen heeft. Het is donker en koud en zijn fietslicht geeft maar amper aan waar hij moet fietsen. 'Meneer de baron heeft mij nu wel een hele mooie opdracht gegeven!', denkt Pierke verheugd, 'als het een beetje meezit, kan ik binnenkort met die stoute dames de liefde bedrijven! Dat zal ze leren om mijn meester zo te pesten!'. Even buiten Beetsterzwaag komt hij toevallig zijn vriend Hippe Hond tegen. Hippe is een vriendelijke meesterdief. Pierke ontmoette hem bij hun gezamenlijke vriendin, de mollige straathoer Sytske Slippens uit Leeuwarden, die al heel wat burgemeesters van dienst is geweest. Ze kletsen wat bij en Hippe besluit al gauw om met Pierke mee te gaan, want in Huize Olterterp valt vast wel een heleboel te halen. In Olterterp fietsen Pierke en Hippe de dorpsgek Tietse ten Cate tegen het lijf en die blijft maar met hen kletsen, terwijl hij een fles jenever met hen deelt. Tietse blijft maar aan hen vastgeplakt, waardoor ze hem over het nachtelijk doel informeren en hem besluiten mee te nemen. 'De afschrikwekkende verschijning van Tietse moet al voldoende zijn om die wijven volop af te schrikken!', denkt Pierke. Hippe weet dat Tietse ooit een geslaagde inbraak in het Fries Museum heeft uitgevoerd. 'Die kan nog aardig van pas komen!', denkt Hippe.

In Huize Olterterp hebben de getrouwde dames Ethelburch Abbingha en Swithburch Sirtema van Grovestins niets in de gaten van wat hen boven het hoofd hangt. Zij zitten naast elkaar op de bank, terwijl zij hun derde fles wijn aan het drinken zijn. De stukjes kaas met augurk en uitjes gaan er goed in. Af en toe kussen zij elkaar op de mond en strelen zij elkanders borsten. Dit als opwarmertje voor wat straks gaat komen. Zij weten het voorspel eindeloos te rekken. Dat vergroot nadien het intense genot van hun gedeelde orgasmes. Pierke, Hippe en Tietse zijn inmiddels bij Huize Olterterp aangekomen en zij sluipen rond het huis. Zij zoeken de beste manier om binnen te geraken. Bij de schaars verlichte woonkamer gluren zij door de ramen en zien zij de verliefde dames op hun bank onderuit gezakt. Beneveld door de wijn ontdoen zij zich van hun jurken en liggen zij al gauw naakt in elkanders armen. 'Best lekkere wijven anders!', fluistert Pierke. 'Superlekkere borsten!', fluistert Hippe. 'Daar wil ik best even plezier mee maken!', fluistert Tietse. De opgegeilde heren vergeten even het doel van hun missie, maar Pierke is de eerste die uit de betovering ontwaakt. 'Laten we de achterdeur forceren!', beveelt hij. 'Ik geef dat ruitje wel even een tikkie!', zegt Hippe. 'Dan ren ik zo snel mogelijk naar die lekkere wijven!', zegt Tietse, waarna Pierke en Hippe elkaar verbijsterd aankijken. 'Okay, Tietse, doe dat!', zegt Pierke, die naar Hippe glimlacht. Nadat Hippe het ruitje heeft ingeslagen en de sleutel weet om te draaien, stormen de drie boeven naar binnen. Er is niets meer wat het nu kan tegenhouden. Als drie dolle stieren gaan zij tekeer.

Ethelburch en Swithburch hebben nog steeds niets in de gaten, want zij gaan helemaal op in hun erotische liefdesspel. Zij hijgen, zuchten en kreunen. Terwijl zij elkanders immense, gezwollen, opgeblazen borsten strelen en likken, uiten zij de meest geile geluiden. Ethelburch blijft maar aan de reusachtige tepels van Swithburgh zuigen. Het is alsof haar leven ervan afhangt. Haar ogen staan gulzig en totaal verwilderd. Haar geest moet zich welhaast ergens op Cockatoo Island bevinden. In de donkere hal met de marmeren vloer is het de ongeduldige Tietse, die over de huid van een ijsbeer struikelt. Hij pleurt met zijn onhandige lijf tegen een Chinese vaas op een pied de stalle. In de woonkamer zijn de vrijende dames meteen gealarmeerd. 'Stomme hufter, nou is de verrassingsaanval bedorven!', fluistert een boze Pierke. 'Gewoon doorgaan!', fluistert Hippe meteen daarna. Tietse krabbelt moeizaam op en hij is nu de laatste, die de woonkamerdeur nadert. De dames zijn achter de bank gekropen en zij wachten op wat komen gaat. Zodra de drie inbrekers als onstuimige wilden naar binnen stormen, klinken er meerdere pistoolschoten, net zolang, totdat geen van de heren meer beweegt. Swithburgh, die geschoten heeft, klikt een lamp aan en zij overziet het slachtveld. Als officier bij de commando's blonk zij al uit met de wapens. Die wetenschap ontdekte baron Haaie net te laat, want in zijn laatste SMS aan Pierke schreef hij 'Missie afbreken'. Zo ontdekken de dames ook meteen de opdrachtgever. 'Die woont niet lang meer daar op de Harinxmastate! Verjagen of net als deze malloten uitschakelen!', bromt Swithburgh, terwijl ze Ethelburch met haar volle hand in haar kruis knijpt.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
20 augustus 2023


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 53Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
1 september 2023
Een opwindend verhaal... Maar ik houd mijn hart vast als ik denk wat het personeel van Huize Olterterp hiervan zal denken bij het lezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)